Ponta pus pe scandaluri în campania pentru europarlamentare, acuză Elena Udrea

Elena Udrea, PMP
Elena Udrea, PMP (Epoch Times România)

Campania electorală pentru europarlamentare stă sub semnul scandalurilor mediatice, în loc să fie o dezbatere a a subiectelor majore de real interes pentru români, şi-a exprimat Elena Udrea nemulţumirea, vineri, la Realitatea Tv.

"Campania electorală a debutat prost. Ceea ce se întâmplă azi în campania electorală e trist pentru că s-a atins limita de jos. Ponta face două lucruri, provocând acest scandal, trei-patru declaraţii pe zi cu atacuri fără legătură cu subiect de campanie, fără legătură cu decenţa unui limbaj public", a declarat Udrea.

Reamintind episodul săriturii cu paraşuta speculat de Ponta la un mod "grobian" (conform lui Traian Băsescu), liderul PMP a mai afirmat că şi-a propus să iasă din jocul mitocăniilor generat de premier şi să-l oblige pe Ponta să vină la dezbateri reale şi să spună cu ce se ocupă în fruntea acestei ţări:

"Ce pot eu să i spun lui Ponta când el spune, insinuează că o femeie care sare cu paraşuta e paraşută, ce poate o femeie să răspundă unei asemenea mitocănii? (...) Am decis că din acest moment refuz şi refuzăm să mai facem jocul lui Ponta. O să-l oblig pe Ponta să vină pe agenda de dezbateri, care e caracteristică pentru europarlamentare şi îl oblig să ne spună cu ce se ocupă dânsul în fruntea acestei ţări" a completat Udrea.

Totodată, liderul PMP şi-a exprimat dorinţa ca PDL-ul să se alăture luptei împotriva PSD-ului, în loc să se ralieze strategiei "toate tunurile pe PMP şi Udrea": „Vreau să văd că acestei lupte cu PSD, cu Ponta se raliază şi alte partide de centru dreapta” a afirmat Udrea.