Băsescu: Ponta, omul acesta grobian, a jignit-o pe Udrea ca să lovească în mine şi soţie, să ne umilească

Preşedintele Traian Băsescu alături de liderii PMP
Preşedintele Traian Băsescu alături de liderii PMP (Facebook.com)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, la postul B1 Tv, că prin jignirile pe care le-a adresat în ultimele zile Elenei Udrea, premierul Victor Ponta a căutat să-l lovească pe el şi pe soţia sa şi să îi umilească, adăugând că este "şocant câtă laşitate este în acest om".

"Este şocant câtă laşitate e în omul acesta, până ieri, grobian. M-a jignit pe mine, pe soţia mea, a dat în Elena Udrea ca să lovească în mine şi în soţie, să ne umilească", a remarcat Traian Băsescu.

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri, 2 mai, în faţa tinerilor social-democraţi, că preşedintele Traian Băsescu "atacă cu paraşute", în timp ce PSD are piloţi, făcând referire la saltul cu paraşuta al Elenei Udrea.

Şeful statului a remarcat că Elena Udrea a avut curaj să sară în gol cu paraşuta de la 4.000 de metri, în vreme ce premierul "Ponta, în apă de 25 de cm, era în barcă şi trăgeau jandarmii cu epoleţi pe umeri de barcă, să nu i se ude augustele picioruşe". Totodată, preşedintele a adăugat că nu poate să nu remarce "grobianismul" premierului din afirmaţiile acestuia privind saltul cu paraşuta al Elenei Udrea.

Traian Băsescu a vorbit şi despre declaraţia lui Ponta de la Certeze: "Astăzi, când s-a văzut fluierat, în numele propriu, a crezut că se salvează. Vreau să le spun oşenilor că niciodată nu i-aş da lui Ponta să transmită un mesaj în numele meu. (..) Voi trece prin regiune şi o să le spun. A fost o probă de laşitate, dacă a văzut că este fluierat, a zis că are un mesaj de la preşedinte".

Preşedintele le-a transmis românilor că atunci când va avea un mesaj pentru ei, va pune pe site-ul Preşedinţiei acest mesaj.

"Niciodată nu îi voi delega această onoare lui Ponta, să vorbească în numele meu cu românii. Nici eu nu o să transmit niciun mesaj din partea lui, şi îl rog şi pe el să nu transmită, cine ştie ce prostii spune", a subliniat Băsescu.

Anterior, premierul Victor Ponta a comentat pozele în care preşedintele Traian Băsescu apare la malul mării alături de liderii PMP, purtând un tricou alb pe care era scris „Vote for PMP”.

"Cred că preşedintele şi-a pierdut orice simţ al măsurii şi al bunului simţ, pentru că, altfel, să te îmbraci în alb, aşa ca cine ştie ce adolescent târziu, şi să îţi faci poze cu o doamnă adolescentă târzie, tu, când eşti preşedintele ţării... realmente cred că şi-a pierdut orice simţ al realităţii şi al măsurii şi mie ieri (vineri - n.r.) mi-a fost milă de el când l-am văzut aşa, coşcovit, în alb, lângă o doamnă care îl trăgea de mână şi îl punea să facă poze cu ea. De obicei, când îl văd pe domnul Băsescu am alte sentimente, dar ieri a fost milă", a precizat premierul Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne