PNL Bucureşti îşi alege conducerea. Candidat unic la şefia filialei

Fost candidat al liberalilor la Primăria Capitalei, Cristian Buşoi este unicul liberal înscris în cursa pentru şefia PNL Bucureşti.
Cristian Buşoi
Cristian Buşoi (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Consiliul de Coordonare al PNL Bucureşti se întruneşte, sâmbătă, pentru a alege o nouă conducere. Alegerile nu vor rezerva nicio surpriză, căci în cursa pentru postul de preşedinte al organizaţiei s-a înscris doar Cristian Buşoi.

Nici pentru posturile de vicepreşedinţi şi prim-vicepreşedinţi concurenţa nu este una acerbă, pentru cele patru posturi scoase la bătaie fiind înscrişi doar cinci candidaţi,

Revenind la Cristian Buşoi, reamintim că acesta îşi va reînnoi practic mandatul, Buşoi fiind numit în fruntea organizaţiei după ce Cătălin Predoiu a demisionat din funcţie, în urma rezultatului extrem de slab obţinut la alegerile locale.

Nici Cristian Buşoi nu s-a remarcat însă prin rezultate mai sclipitoare decât Predoiu, obţinând, potrivit Hotnews, un scor de doar 11,97% pentru PNL în Capitală. La alegerile parlamentare din decembrie 2016, PNL a obţinut în Bucureşti abia 11,97% din voturi, clasându-se pe locul 3 în topul celor mai neperformante filiale PNL din ţară.

Considerat un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, Cristian Buşoi a declarat că ia în calcul inclusiv candidatura la şefia partidului în cadrul congresului din 17 iunie „dacă şi alţi colegi din ţară vor dovedi deschidere”.

Pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinţi ai PNL Bucureşti au intrat în cursă Dan Cristian Popescu, Marius Vintilă şi Adrian Petre Danciu.

Pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi candidează Ciprian Ciucu şi Mirela Zivari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne