Raluca Turcan: România merită mai mult decât o marionetă în fruntea Guvernului. E un premier de sacrificiu

Pentru premierul Sorin Grindeanu ceasul politic ticăie. În curând îl vor părăsi toţi cei care vor să se salveze de eşecul economic, este concluzia la care a ajuns şefa PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Sorin Grindeanu fuge ca de tămâie de asumarea răspunderii pentru că ştie că ar putea zbura din fruntea Guvernului în secunda doi, a declarat joi, pe pagina sa de Facebook, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, adăugând că partidul său "ar depune moţiune de cenzură".

"Premierul Grindeanu e slab şi manevrat de toţi cei cu puteri reale şi interese în PSD. Nici nu ştiu dacă să-mi fie milă sau să mă revolte. România merită mai mult decât o marionetă în fruntea Guvernului care execută la comandă lovituri la adresa statului de drept. Românii merită mai mult decât un premier suficient şi superficial care se chinuie să întindă plapuma de cheltuieli şi rămâne descoperit ba cu banii pentru investiţii, ba cu cei pentru cofinanţarea fondurilor europene", a precizat Raluca Turcan.

În opinia şefei PNL, pentru Grindeanu ceasul politic ticăie, iar în curând îl vor părăsi toţi cei care vor să se salveze de eşecul economic.

"În Parlament, majoritatea lui Dragnea va îngropa proiectul Legii salarizării şi-l va lăsa fără niciun fel de muniţie electorală pe premierul de sacrificiu", anticipează Raluca Turcan.

Potrivit afirmaţiilor preşedintelui PNL, performanţa lui Grindeanu este unică: "îngroapă cot la cot cu Dragnea şi Tăriceanu o majoritate parlamentară care a câştigat cu peste 50% alegerile printr-o uriaşă fraudă de încredere care acum e în văzul tuturor".

"Destul de jalnic pentru PSD, care va trebui să plătească un preţ cât mai mare pentru iresponsabilitatea cu care gestionează guvernarea", a adăugat Raluca Turcan.