(P) Ce înseamnă 777 la jocuri de noroc şi de ce este atât de populară cifra 7?

Cazino online (canva.com)
Advertorial
23.09.2024

Din cele mai vechi timpuri, oamenii şi-au bazat credinţele şi obiceiurile prin relaţionarea cu diverse simboluri. Cifra 7 este unul dintre acestea, prezentă în numeroase culturi de pe glob. Din momentul în care s-au conturat jocurile de noroc, anumite astfel de simboluri au fost asociate cu şansele mai ridicate de câştig şi cu prosperitatea în ansamblu.

La polul opus, există desigur şi elemente despre care se considera la nivel de societate că ar aduce ghinion, aşa cum erau numărul 13 şi pisica neagră. În prezent, astfel de considerente sunt tratate mai degrabă cu amuzament de către cei care nu cred puternic în superstiţii cu încărcătură negativă.

Cifra şapte are conotaţii pozitive bazate pe credinţe religioase şi culturale. Putem aminti doar că există 7 zile în săptămână, 7 continente pe planeta Pământ, 7 minuni ale lumii antice şi 7 minuni ale lumii moderne. Această temă recurentă indică aşadar aspecte universale, legate atât de natură, cât şi de umanitate.

Când aparatele de sloturi şi-au făcut apariţia în categoria de jocuri de cazinou, în a doua jumătate a secolului trecut (o invenţie foarte recentă, aşadar), printre simboluri se remarcau fructele şi cifra 7, devenite cele mai cunoscute, alături de alte simboluri populare precum dolar, BAR, clopot, potcoavă.

De ce 777 şi nu doar un singur 7

În limbajul popular, pasionaţii de astfel de jocuri de noroc vorbesc despre sloturi 777 sau chiar cu mai mulţi de 7, însă de referinţă a rămas asocierea de 3 cifre. Din nou, putem observa o chestiune deloc întâmplătoare: la rândul ei, cifra 3 are o rezonanţă puternic pozitivă în cultura globală. Filosoful şi matematicianul grec Pitagora spunea că 3 este un număr ideal. Să nu uităm nici de cele 3 dorinţe pe care le îndeplineşte duhul din lampa fermecată, în legendara poveste cu Aladin, sau de cele 3 dorinţe promise de peştişorul de aur.

Sloturile au fost create în diverse formate, dar cel clasic expune 3 rânduri şi o linie de plată. Combinaţia 777 este aşadar asociată cu perfecţiunea şi norocul suprem în cazul jocurilor de cazinou. Rotirile câştigătoare pot fi declanşate în prezent de diverse combinaţii de simboluri, dar asocierea 777 rămâne una de referinţă în materie de sloturi cu şeptari.

Sloturile cu cifra 7, mereu de actualitate

În colecţiile de jocuri propuse de platformele de online casino există o mare varietate de teme abordare, de exemplu Egiptul Antic, sport, muzică, istorie, fantezie şi legende, filme şi seriale, inclusiv francize importante din alte sectoare de divertisment.

Sloturile clasice cu fructe şi şeptari rămân mereu de actualitate între preferinţele jucătorilor, astfel că producătorii de păcănele online lansează frecvent noi astfel de titluri, pe lângă cele deja consacrate, eventual revitalizate cu funcţii noi la un anumit interval mai mare de timp.

În plus, pe portalurile cu păcănele gratis sloturile cu Şeptari sunt grupate într-o categorie dedicată, aşa cum sunt şi alte categorii precum sloturi cu muzică, din filme, Megaways, Cumpără Speciala şi multe altele.

Cazino online (canva.com)
Cazino online (canva.com)

Foarte multe sloturi includ cifra 7 chiar în ilustraţia principală, în vizualul care prezintă jocul. Cifra 7 este cu siguranţă un număr considerat norocos şi astfel devenit deosebit de atractiv la jocurile de noroc. Mai putem aminti şi de jocurile de cărţi, unde 7 are adesea un rol special la jocuri precum Macao sau Şeptică. Cu gândul la marile jackpoturi de la păcănele online, mulţi utilizatori sunt tentaţi să aleagă astfel de sloturi în care 7 este vedetă de copertă.

Norocul, esenţial în orice resurse de distracţie din categoria gambling

La jocurile ca la aparate, norocul este cel care decide soarta unei rotiri. Dacă la poker, blackjack, baccarat şi chiar ruletă se poate vorbi despre unele strategii, în cazul sloturilor online totul depinde de noroc. Acesta este şi farmecul jocurilor - cu o simplă rotire, într-un moment norocos, ai şansa de a obţine un câştig epic. Nu poţi influenţa însă acest noroc, oricât de mult te-ai strădui.Cei care aleg sloturile 777 sau orice alte jocuri de noroc pentru distracţia din timpul liber trebuie să ţină cont de importanţă abordării corecte: joc responsabil, atitudine echilibrată! Doar în acest fel, experienţa de divertisment va fi plăcută, fără regrete.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor ce au împlinit vârstă de 18 ani. Fii responsabil!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor