Ninel Peia, din nou în graţiile PSD. Deputatul ar putea candida la o primărie

La o lună după ce Liviu Dragnea tuna contra lui Ninel Peia, acuzându-l că are o agendă foarte diferită de PSD, Gabriela Firea anunţa ca şi-ar dori că deputatul, care şi-a cerut scuze, să candideze pentru PSD la locale.
Ninel Peia
Ninel Peia (Facebook)

Intrat pe lista neagră a lui Liviu Dragnea după ce a scris pe blog că vaccinurile ar fi cauza îmbolnăvirilor bebeluşilor din Argeş, deputatul Ninel Peia ar putea reveni în partid. Mai mult, deputatul ar fi chiar potrivit pentru a candida la o primărie în Ilfov, potrivit Gabrielei Firea, preşedinte interimar al regiunii Bucureşti-Ilfov din PSD.

"Ninel Peia şi-a cerut scuze pentru declaraţiile nepotrivite făcute şi a garantat că nu se va mai repeta o astfel de situaţie. A contestat măsura de excludere din partid şi a cerut o sancţiune mai blândă. Biroul Politic Judeţean al PSD Ilfov a fost de acord, dar este nevoie şi de acceptul conducerii naţionale. Pentru Consiliul Judeţean, nu este finalizată lista de consilieri. Suntem în interiorul unei negocieri cu ALDE, pentru conducerea Consiliul Judeţean Ilfov. Eu, personal, mi-aş dori că Ninel Peia să candideze la una dintre primăriile din Ilfov, chiar de pe colegiul lui de deputat”, a declarat Gabriela Firea, citat de stiripesurse.ro.

Declaraţiile Gabrielei Firea vin la o lună şi patru zile după ce Liviu Dragnea anunţă excluderea lui Peia, susţinând că acesta are o agendă diferită de a PSD.

"Nu ştiu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu părere de rău că este foarte diferită de cea a PSD, iar prin luările sale de poziţie din ultima vreme, făcute în nume personal, se plasează singur în afara partidului. Suntem într-un an electoral şi nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politică asumată de partid, nici de la bunul simţ", declara pe 10 martie preşedintele PSD Liviu Dragnea. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici