Macovei: Marian Munteanu, dispărut ani de zile în umbra misterioasă a fostului şef al SRI Măgureanu

Candidatura surpriză a lui Marian Munteanu, din partea PNL, pentru Primăria Generală a Capitalei a stârnit nemulţumirea şefei M10, Monica Macovei.
Monica Macovei
Monica Macovei (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Odată cu lansarea lui Marian Munteanu în cursa pentru Primăria Capitalei, Partidul Naţional Liberal a lăsat cu totul Bucureştiul în braţele PSD, acuză fostul ministru Monica Macovei, preşedintele partidului M10.

"Când susţii un candidat care trăieşte public din amintiri, dispărut ani de zile în umbra misterioasă a fostului şef al SRI, Măgureanu, care nu are nicio experienţă legată de administraţie, dar propui să conducă capitala ţării, atunci înseamnă că ai bătut palma cu PSD şi că îţi baţi joc de bucureşteni, dar şi de electoratul tău din toată ţara.

Este mai necesar ca oricând ca forţele noi să fie înţelepte şi unite. Pentru că ne interesează şi că în toamnă să fim o alternativă la PSD şi PNL. Am înţeles şi reacţia oamenilor care, la anunţul PNL, s-au simţit din nou trădaţi şi dispreţuiţi", a scris Monica Macovei pe contul său de Facebook.

Biroul Politic Naţional al PNL a validat marţi seară, în unanimitate, candidatura lui Marian Munteanu pentru funcţia de primar general al Capitalei.