Neamţu, despre strategia PSD: Moştenitorii PCR-ului îşi ţin deliberat în sărăcie electoratul captiv

Mihail Neamţu
Mihail Neamţu (Epoch Times România)

Preşedintele Noua Republică Mihail Neamţu a declarat joi că PSD îşi ţine deliberat în sărăcie electoratul captiv, strategia „moştenitorilor PCR-ului” fiind să menţină pături largi ale populaţiei captive unui sistem asistenţialist pentru a controla modul în care aceştia votează.

„Investigaţia procurorilor DNA în dosarul în care este anchetat Radu Mazăre dezvăluie sistemul prin care socialiştii profită de pe urma situaţiei disperate a celor mai paupere zone ale societăţii”, a declarat Neamţu, denunţând modul în care „PSD abuzează de sistemul de asistenţă socială pentru a obţine beneficii electorale”.

În opinia acestuia, „moştenitorii PCR-ului au interesul să menţină pături largi ale populaţiei captive unui sistem asistenţialist pentru a controla modul în care votează. Socialiştii nu numai că exploatează electoral dependenţa acestor nefericiţi de pomana statului, dar se şi îmbogăţesc fraudând programele de asistenţă socială – cu alte cuvinte furând din banii săracilor”.

Neamţu susţine că dacă analizăm cazul Mazăre vom observa că acesta este reprezentativ pentru modul în care baronii locali înţeleg să profite de un sistem care le asigură atât accesul la banii contribuabililor în interes personal, cât şi perpetuarea în funcţii publice.

„La 24 de ani de la Revoluţie ştim că miliardarii de carton ai tranziţiei post-comuniste şi-au construit averile obţinând fraudulos contracte pe bani publici şi speculând rolul discreţionar al statului în economie. Putem afirma cu tărie că de actualul sistem redistribuţionist profită în realitate numai reţelele politico-economice abonate la bugetul statului şi nu masele paupere, aşa cum ar vrea socialiştii să credem. Starea de sclavie în care sunt ţinute secţiuni importante din populaţia României trebuie să înceteze. Vom părăsi acest cerc vicios doar atunci când fiecare român va fi lăsat în pace să muncească, să creeze şi să se îmbogăţească, iar acest lucru se poate realiza doar prin extinderea proprietăţii private, liberalizarea coerentă a economiei, reducerea intervenţiei autorităţilor şi gestionarea chibzuită a resurselor publice”, a precizat Neamţu.

Investigaţia procurorilor DNA în dosarul în care este anchetat Radu Mazăre dezvăluie sistemul prin care socialiştii profită de pe urma situaţiei disperate a celor mai paupere zone ale societăţii”

Acesta este de părere că numai piaţa liberă oferă oportunităţi reale pentru ieşirea din sărăcie, şi l-a citat pe Ronald Reagan care spunea „I think the best possible social program îs a job (Cred că cel mai bun program social este un loc de muncă - n.r)”.

„Asumarea acestei lecţii reprezintă singura cale veritabilă spre prosperitate”, a conchis Mihail Neamţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne