MRU: Victor Ponta pune în pericol securitatea naţională

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţa Civică
Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţa Civică (Epoch Times România)

Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu afirmă că inconştienţa premierului României Victor Ponta este halucinantă şi pune în pericol un obiectiv strategic de interes naţional - Portul Constanţa.

Mihai Răzvan Ungureanu îl acuză pe Victor Ponta că face cadou primarului Radu Mazăre 13% din acţiunile unui port care este obiectiv strategic NATO.

"În contextul crizei din Ucraina şi a instabilităţii din regiune, domnul Mazăre primeşte, cu titlu gratuit, 13% din acţiunile unui port care este obiectiv strategic NATO. Este o hoţie care are loc chiar sub privirile noastre, care pune în pericol securitatea naţională. Portul Constanţa nu este circ şi sub nicio formă nu-l putem lăsa să cadă pradă intereselor financiare şi electorale", a declarat Ungureanu.

MRU îl învinovăţeşte pe Victor Ponta că face afaceri cu Primarul Constanţei care este anchetat de DNA, că i-ar proteja pe baronii locali, cercetaţi pentru corupţie, menţionând că "Ponta s-a suit în carul alegoric al baronilor PSD şi nu-l mai dă nimeni jos de acolo."

Senatorul a precizat că fostul ministru al Transporturilor a ignorat presiunile PSD-ului, dar prin sosirea la conducerea ministerului a lui Dan Şova se aranjează în prezent toate tranzacţiile ilegale şi se urmăreşte căpuşarea unui obiectiv de interes naţional.

MRU se întreabă "De unde găsesc Mazăre şi Consiliul Local bani pentru a susţine noile acţiuni? Mai urmează şi listarea la bursă a 1/3 din acţiunile Portului şi astfel se deschide oportunitatea achiziţionării acestora de orice firmă cu un potenţial financiar consistent, eventual firme apropiate lui Radu Mazăre".

În concluzie, Mihai Răzvan Ungureanu afirmă că Portul Constanţa va ajunge portul privat al primarului Radu Mazăre.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne