Manifestanţi răniţi şi berze chioare la francezi - pamflet
alte articole
Bărbaţii nu pot rămâne gravizi. Din câte ştiu eu, doar Arnold Schwarzenegger a rămas gravid, şi asta într-un film american.
Femeile, în schimb, rămân gravide, dar pentru asta, zice legea firii, le trebuie un bărbat. Femeie cu femeie... va rezulta cel mult o bârfă, nu copii. Specia umană se înmulţeşte graţie uniunii între femeie şi bărbat. Care se căsătoresc, fac copii, îi cresc, copiii se căsătoresc la rândul lor şi fac copii, aceasta este legea firii pe Pământ.
Când oamenii se cred însă mai deştepţi decât natura, ei vin să "corecteze" mersul firii şi până la urmă promulgă legi, cu toate consecinţele care decurg de-aici. Este exact lucrul care se întâmplă la francezi.
Recent, şi Franţa a intrat în "lumea bună" a ţărilor care "corectează" legea firii, legiferând căsătoriile între homosexuali şi dându-le acestora dreptul legal de a deveni părinţi şi de a înfia copii. Votată pe 23 aprilie a.c., legea Taubira a fost promulgată de preşedintele Francois Hollande pe data de 18 mai. Iar mâine, 29 mai va fi oficiată prima căsătorie homosexuală din Franţa. La Montpellier. Doi domni se vor căsători.
Duminică, 26 mai, cu 3 zile înainte ca, pentru prima oară în istoria Franţei, două persoane de acelaşi sex să zică “Da” în faţa ofiţerului stării civile, peste 150.000 de oameni, afirmă poliţia, un milion – după declaraţiile organizatorilor – au ieşit din nou în stradă pentru a milita împotriva legii Taubira şi a noului “model” de viaţa pe care aceasta l-a adus în ţara lor.
Modelul:
- Tati, tu cum m-ai născut pe mine?
- Păi te-am făcut în eprubetă, puişor!
Nu întâmplător demonstraţia a fost programată pe 26 mai. Este data la care francezii sărbătoresc ziua mamei.
Toţi cei care nu vor să o înlocuiască cu ziua berzei, sau ziua “eprubetei în care am fost conceput” sau ziua “mamei surogat din Vietnam” au ieşit în stradă pentru a apăra modul de viaţa pe care îl respectă. Modelul familiei biparentale, compuse din mamă, tată şi, eventual, copii.
E tristă situaţia. Dar nu atât de tristă ca cea a unui copil care se va alinta la sânul musculos şi păros al unui nene, copil pentru care barza a fost nu numai chioară, ci de-a dreptul ameţită, de a adus un prunc la doi bărbaţi.
Nu cred că francezii îi urăsc pe homosexuali în mod expres din moment ce la proaspăt încheiatul Cannes, Palm d'Or-ul merge la un film despre două lesbiene, "Viaţa lui Adele". Asta spune mult despre francezi.
Ce îi doare foarte tare pe francezi este probabil faptul că Taubira loveşte chiar în pilonul fundamental al societăţii umane, aşa cum ne-am obişnuit cu ea de mii de ani. Dar acum, copiii ar putea creşte învăţând să spună "mama" unui domn bărbos, sau "tată" unei doamne, mai zdravene poate. Iar copiii ar urma să rezulte în urma unui proces tehnologic de laborator, şi nu din iubirea între o femeie şi un bărbat.
Cu siguranţă că două persoane de acelaşi sex nu pot procrea. Bebeluşii ar putea deveni aşadar o marfă foarte dorită şi de cumpărat. O marfă concepută în eprubetă sau în pântecele unor mame purtătoare, de închiriat. Utere de femei sărace ar putea fi reduse la statusul de sac purtător pentru un părinte homosexual. Pe bani, mulţi bani ca să avem tătici deveniţi mame prin intermediar.
Sau mame devenite taţi, tot la eprubetă, iarăşi, pe bani.
Nu este prima dată când francezii ies în stradă să apere modul de viaţă tradiţional. Taubira a scindat opinia publică cu mult înainte de promulgarea ei. Primele manifestaţii contra Taubira, coordonate de asociaţia “La Manif pour Tous” au avut loc pe 17 noiembrie 2012. Ulterior, şi-au exprimat nemulţumirea pe stradă şi catolicii tradiţionalişti din mişcarea Civitas, iar protestele s-au extins în toată ţara. Pe 13 ianuarie, din nou, “Manif pour Tous” a reuşit să mobilizeze peste 800.000 de manifestanţi, deşi oficialii au numărat doar 300.000. Pe 24 aprilie 2013, la o zi după ce legea a fost votată în parlament, peste 1.400.000 de oameni au manifestat din nou la Paris (300.000 zic organizatorii).
Manifestaţiile s-au ţinut lanţ. Pe 21 aprilie, alte sute de mii de oameni au manifestat pe străzi. 270.000 zic organizatorii, 45.000 zic oficialii. "Peu importe" câţi sunt, aş zice eu, contează că francezii par hotărât nemulţumiţi.
Manifestările de ieri s-au soldat cu 293 de arestări şi 36 de răniţi: 34 de jandarmi, un jurnalist şi un manifestat. Tulburările nu au fost generate de manifestanţii anti-Taubira, ci de extremişti care s-au folosit de manifestare pentru a da frâu liber violenţei pe fond de frustrări politice. Extremişti de dreapta au aruncat cu sticle în jandarmi şi au invadat sediul Partidului Socialist din Rue Solferino.
A curs un picuţ de sânge. E tristă situaţia, când apar victime. Dar nu atât de tristă ca cea a unui copil care se va alinta la sânul musculos şi păros al unui nene, copil pentru care barza a fost nu numai chioară, ci de-a dreptul ameţită, de a adus un prunc la doi bărbaţi.