Macovei îşi face partid. "Fără baroni, fără finanţări murdare, am demonstrat că suntem o forţă uriaşă de schimbare"

Monica Luiza Macovei
Monica Luiza Macovei (Epoch Times România)

Prezidenţiabilul independent Monica Macovei a anunţat duminică seara, la scurt timp după aflarea primele exit-polluri, că va înfiinţa o nouă forţă politică, prin care îşi propune să recupereze România din mâinile corupţilor.

"Prin reuşita noastră de astăzi începe acţiunea noastră, începe revoluţia oamenilor cinstiţi. Îi invit pe toţi care au fost lângă mine, dar şi alţii, într-o nouă construcţie care să ne reprezinte valorile. Suntem mulţi, suntem mai mulţi decât cei care au mers astăzi la vot şi o să arătăm că suntem o forţă uriaşă de schimbare. O să ne luăm ţara înapoi, totul este să credem în vis şi o să vedem că visul devine realitate. Vocea noastră a fost auzită şi va fi tot mai mult auzită în fiecare zi. Împreună schimbăm România", a declarat Monica Macovei.

În aşteptarea rezultatelor primului tur, Macovei face apel la calm subliniind că televiziunile vor face publice rezultate ale unor exit-poll-uri de la ora 19.00, pretext pentru a umfla procentele unora, în detrimentul altora, însă ea este sigură că românii care au stat şi încă mai stau la cozi în faţa secţiilor de votare nu sunt votanţii lui Ponta.

"Astăzi s-a născut al treilea pol în România. Fără baroni, fără finanţări murdare, am arătat că putem. Rezultatele de după numărarea voturilor vor arăta că suntem şi mai mulţi. Aşteptaţi rezultatele finale şi fiţi încrezători. Am fi fost şi mai mulţi dacă ar fi votat toţi românii din Diaspora. Am demonstrat că suntem mult mai mulţi decât credeau ei. Suntem o forţă uriaşă de schimbare. România este a nostra şi o să o luăm înapoi", a mai precizat Monica Macovei.