Liga II. FC U Craiova 1948 a câştigat partida cu FC Rapid Bucureşti, în etapa a 9-a a fazei play-off

Duelul nou-promovatelor în primul eşalon al sistemului de ligi din România, s-a terminat cu victoria formaţiei oltene, aceasta impunându-se la capătul timpului regulamentar de joc cu scorul de 3-1.
(GABRIEL BOUYS / AFP / Getty Images)

FC U Craiova 1948 a trecut de FC Rapid Bucureşti cu scorul de 3-1, luni seara, în deplasare, la Buftea, în penultima etapă a fazei play-off a Ligii a II-a.

Cel mai bun meci de pe teren a fost fără doar şi poate Claudiu Bălan, atacantul oaspeţilor, care şi-a trecut în cont un hat-trick (minutele 20, 45 şi 68).

De la gazde, singurul jucător care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor a fost Adrian Bălan (62 - penalty).

De menţionat că gruparea feroviară a obţinut promovarea în prima ligă chiar înaintea acestei partide, graţie remizei dintre ASU Politehnica Timişoara şi CS Mioveni (2-2).


Clasament:

1. FC U Craiova 1948 53 puncte
2. FC Rapid 49 puncte
3. CS Mioveni 45 puncte
4. Dunărea Călăraşi 43 puncte
5. FK Csikszereda 41 puncte
6. ASU Poli Timişoara 40 puncte

Primele două clasate promovează direct, iar următoarele două susţin baraje cu echipele clasate pe locurile 7-8 în play-ouţ-ul Ligii I.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport