Liga I. FC Argeş, s-a impus la scor minim pe terenul celor de la FC Botoşani

Gruparea argeşeană a reuşit să marcheze un singur gol pe Stadionul Municipal din Botoşani, acolo unde a întâlnit în etapa cu numărul 16 a campionatului intern, echipa gazdă. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutele adiţionale de francezul Sylvain Deslandes (90+2).
FC Argeş - FC Botoşani 1-0 (0-0), în etapa a 16-a a Ligii I de  fotbal.
FC Argeş - FC Botoşani 1-0 (0-0), în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal. (Fotbal Club Botoşani/facebook)

FC Argeş a reuşit o primă victorie în deplasare din acest sezon competiţional, joi seara, pe terenul celor de la FC Botoşani, scor final 1-0 (0-0), partidă din cadrul etapei a 16-a a Ligii I de fotbal.

Gruparea argeşeană a avut şansă să obţină maximul de puncte, prin reuşita francezului Sylvain Deslandes care a marcat în ultima fază de joc a meciului (90+2), după o lovitură liberă executată foarte bine de Nicolae Muşat.

Un debut pozitiv al proaspătului cuplu de antrenori Mihăiţă Ianovschi - Andrei Prepeliţă la FC Argeş.

Argeşenii şi-au luat astfel revanşa după ce în turul campionatului au cedat la Piteşti cu scorul de 2-3 meciul. Roş-Alb-Albaştri se află în urma acestui succes pe poziţia a 10-a în clasament cu 18 puncte.

În schimb, de partea cealalaltă, chiar dacă au obţinut trei puncte importante în economia clasamentului, Alb-Violeţii rămân în continuare ultima clasată, pe 16 cu 14 puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport