Liberalii atacă: Nu putem agrea un Master Plan secret, manevrat electoral de Şova-Ponta

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Liberalii îi cer din nou Guvernului Ponta să facă publică noua versiune a Master Planului General de Transport transmis Comisiei Europene pentru a putea avea un consens politic pe cele mai importante proiecte de infrastructură, a transmis miercuri vicepreşedintele formaţiunii, Alexandru Nazare.

"Ponta să scoată Master Planul de Transport de la saltea pentru a-l analiza transparent, cum cere Comisia Europeană, altfel nu avem pe ce să ne dăm acordul. Preluând modelul premierului Ponta care caută ţapi ispăşitori pentru incompetenţa sa în ceea ce priveşte lucrările de autostradă, purtătoarea de cuvânt a PSD, doamna Gabriela Firea, acuză PNL că nu ar susţine Master Planul General de Transport. Haideţi să stopăm acest joc infantil", a precizat Alexandru Nazare.

Vicepreşedintele PNL a explicat că liberalii nu pot agrea un Master Plan "manevrat electoral de Şova-Ponta, un Master Plan secret", motiv pentru care reiterează solicitarea de săptămâna trecută - Guvernul să vină în Parlament pentru a prezenta strategia de implementare şi prioritizarea proiectelor de infrastructură.

"Premierul Ponta trebuie să scoată de la saltea Master Planul. Nu putem să girăm o strategie despre care aflăm frânturi prin comunicate de presă sau din declaraţii ale oficialilor europeni", a adăugat politicianul.

Nu în ultimul rând, liberalul o acuză pe Gabriela Firea că "încurcă borcanele din nou" şi numără kilometrii de autostradă precum Pristanda steagurile, reieşind că PSD a făcut mai mulţi kilometri decât cei existenţi.

"De când PSD gestionează autostrăzile din România, adică de aproape trei ani, au fost inauguraţi 170 de kilometri de autostradă din cei aproape 700 pe care îi are România în total. Anul acesta domnul Ponta nu mai are panglici de tăiat decât pe 10 km, după dezastrul gestionat de prietenul său Şova. Până şi Bulgaria ne va depăşi la numărul total de kilometri", a mai precizat Alexandru Nazare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne