Leac pentru cancer gasit in formula naturista secreta a americanilor nativi (partea I)

Instituția medicală, după ce a cheltuit miliarde de dolari din banii contribuabililor și donații de cercetare finanțate, încă recurge la premisa de bază în tratamentul cancerului: operatia, injectați chimice toxice în timpul chimioterapiei, și utilizarea dozelor controlate de radiatii pentru a distruge celulele canceroase și tumorile.
Instituția medicală, după ce a cheltuit miliarde de dolari din banii contribuabililor și donații de cercetare finanțate, încă recurge la premisa de bază în tratamentul cancerului: operatia, injectați chimice toxice în timpul chimioterapiei, și utilizarea dozelor controlate de radiatii pentru a distruge celulele canceroase și tumorile. (Justin Sullivan / Getty Images)

Indianul Ojibwa "midewiwan" s-a imprietenit cu un cuplu englez ce s-a stabilit in nordul Ontario, Canada, la inceputul secolului. Prin 1902, cuplul si alti prospectori venisera in regiune cu speranta de a se imbogati in pustietatea impadurita unde Ojibwa inca traiau in conformitate cu modalitati traditionale nativ americane.

Sotia prospectorului a inceput sa simta o greutate in piept. Cand vindecatorul Ojibwa a auzit de starea femeii, el le-a oferit un remediu mostenit din generatie in generatie de la "strabuni."

Samanul i-a spus femeii si sotului ei ca remediul era "o bautura sfanta, care i-ar fi purificat corpul si l-ar fi pus inapoi in echilibru cu marele spirit."

Sceptic, cuplul a calatorit la Toronto unde sotia a fost diagnosticata cu cancer la san. Medicii au cerut indepartarea imediata a sanului. Cei doi s-au temut si nu au avut bani pentru operatie, astfel incat s-au intors la frontiera, unde midewiwan-ul Ojibwa le-a pregatit bautura. "Midewiwan" inseamna "bun la inima." Este expresia Ojibwa pentru vindecatori sau samani.

Englezoaica trebuia sa bea ceaiul de doua ori pe zi, pana cand, conform povestii, corpul victimei care avea cancer era "inapoi in armonie cu marele spirit."

Douazeci de ani mai tarziu, o asistenta medicala de 33 de ani, dintr-un mic spital de provincie din Ontario a intalnit-o pe acesta englezoaica. Sanul femeii avea o cicatrice in locul unde se aflase masa canceroasa. Cand asistenta a intrebat-o pe batrana englezoaica despre asta, ea i-a povestit cum cancerul ei de san a fost vindecat de vraci Ojibwa.

Asistenta se numeste Rene Caisse. Ea a pastrat notite despre plantele, despre care englezoaica i-a spus ca au fost folosite la prepararea bauturii. Notitele sale au fost puse departe si uitate pana cand matusa lui Rene Caisse a dezvoltat cancer de stomac si ficat. Matusa sa se afla in stare terminala. Asistenta Caisse l-a consultat pe medicul curant, care a spus ca incercarea plantelor nu i-ar dauna, deoarece matusa ei urma sa moara din cauza cancerului.

Matusa ei s-a recuperat dupa doua luni de tratament pe baza de plante si a trait inca mai bine de 20 ani. Asa a inceput devotamentul asistentei rurale Rene Caisse, ce a durat pe tot parcursul vietii, in tratarea si vindecarea pacientilor cu cancer terminal, fara plata, doar pentru satisfactia de a aduce victimele bolnave de cancer inapoi la viata.

Leacul vraciului Ojibwa nu a fost niciodata acceptat de catre institutia medicala. Asistenta Rene Caisse a inceput ceea ce a devenit o lupta de 60 de ani pentru a avea amestecul pe baza de plante testat clinic si administrat ca tratament pentru cancer.

Cand a murit in 1978, dupa o operatie la un sold rupt, Rene Caisse in varsta de 90 de ani a lasat in urma un leac miraculos pentru cancer, care era inca acoperit de controverse si conflicte cu Comisia Oncologica a Ministerului canadian al Sanatatii.

Rene Caisse a lasat leacul secret dr-ului Charles A. Brusch. Dr. Brusch a fost fondatorul bine-cunoscutului centru medical de cercetare, Brusch Medical Research Center, din Cambridge, Massachusetts, si medicul personal al presedintelui John F. Kennedy.

Bautura lui Rene Caisse preparata pe baza retetei indienilor Ojibwa este acum comercializata ca ceai de plante, fara pretentia ca ar avea beneficii asupra sanatatii pacientilor cu cancer. Acest lucru evita acuzatii din partea Administratiei americane a Alimentelor si Medicamentelor si a Ministerului canadian al Sanatatii.

Institutia medicala, dupa ce a cheltuit miliarde de dolari din banii contribuabililor si din donatii pe granturi de cercetare, salarii, burse, birouri de lux, si laboratoare, inca recurge la premisa de baza in tratamentul cancerului: operatie, injectare cu chimicale toxice in timpul chimioterapiei, si utilizarea controlata de doze de radiatii pentru a distruge celulele canceroase si tumorile.

In incercarea de a descoperi daca noi studii clinice si teste de laborator s-au realizat vreodata asupra formulei pe baza de plante a lui Rene Caisse, oamenii au sunat la Institutul Oncologic National (NCI).

Cel mai clar raspuns in raport cu abordarea medicamentului stabilit a fost dat atunci cand NCI a fost intrebat despre Essiac sau Flor-Essence, o marca comerciala renumita preparata dupa formula originala Ojibwa folosita de asistenta Caisse: "Nu avem informatii cu privire la medicina alternativa. Am trimis brosuri celor care au cerut, despre tratamente traditionale pentru cancer," a fost raspunsul politicos al NCI, finantat de contribuabili.

Cand a fost intrebat ce raspuns ar da agentia daca un apelant ar cere informatii despre Essiac sau Flor-Esenta, raspunsul a fost, "Noi ii trimitem la o lista de biblioteci, unde pot citi despre medicamentele non-traditionale."

Societatea Oncologica Americana a raspuns cu precautie ca nu au putut gasi informatii despre Essiac sau Flor-Essence in baza lor de date.


Informatii: Cartea "Raportul Essiac, Remediul remarcabil necunoscut al cancerului din Canada," este disponibila de la The Alternative Treatement Information Network, 1244 Ozeta Terrace, Los Angeles, CA 90069; telefon gratuit 1-800-446-3063; telefon 310 - 278-6611. Flora Inc. poate fi contactata la 1-800-446-2110 sau la 1-360-354-2110, sau vizitati site-ul www.florahealth.com.

Dr. John Christopher Fine este autorul a 24 de carti pe o varietate de subiecte. Articolele sale apar in reviste si ziare importante din Statele Unite si Europa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură