Încă un primar se înscrie în Fundaţia Mişcarea Populară: Gheorghe Ştefan de la Piatra Neamţ

” O abordare realistă asupra sistemului de pensii din România” dezbateri la sediul Fundaţiei Mişcarea Populară. În imagine, Cristian Diaconescu, Elenina Nicuţ şi Marian Preda
” O abordare realistă asupra sistemului de pensii din România” dezbateri la sediul Fundaţiei Mişcarea Populară. În imagine, Cristian Diaconescu, Elenina Nicuţ şi Marian Preda (Epoch Times România)

Gheorghe Ştefan, primarul municipiului Piatra Neamţ şi preşedinte al PDL Neamţ, s-a înscris, sâmbătă, în Fundaţia Mişcarea Populară. La sediul fundaţiei a fost organizată o conferinţă de presă la care a fost prezentă conducerea centrală a Partidului şi a Fundaţiei Mişcarea Populară.

Este posibil ca în perioada următoare să se înscrie în Fundaţia Mişcarea Populară şi alţi primari, consilieri judeţeni şi consilieri locali ai PDL Neamţ.

Gheorghe Ştefan este pentru a treia oară primar al municipiului Piatra Neamţ. Acesta a intrat în PNL în anul 2002, devenind preşedintele filialei şi membru al Consiliului Naţional de Coordonare al Alianţei Dreptate şi Adevăr. În 2007, Gheorghe Ştefan a plecat împreună cu Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica în Partidul Liberal Democrat, care ulterior a fuzionat cu PD şi a format PDL. La nivel naţional, Gheorghe Ştefan a fost vicepreşedinte în perioada 2010 şi 2011.

Gheorghe Ştefan a declarat deseori că va fi în permanenţă alături de Traian Băsescu şi că va ieşi din politică atunci când va renunţa preşedintele la politică.

Mulţi primari s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

Acum două săptămâni s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară şi primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu.

În ultima perioadă s-au alăturat Fundaţiei mulţi primari PDL, printre care şi Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, nu vrea să îi excludă din partid pe primarii care s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară. Acesta a afirmat că partidul va analiza fiecare caz în parte.

Excluderea primarilor care îşi declară simpatia faţă de PMP sau se înscriu în Fundaţia Mişcarea Populară este o măsură care ar slăbi PDL. Conform legii, primarii sunt în situaţia de a-şi pierde postul dacă se înscriu într-un alt partid şi de aceea tot ce pot face este să determine partidele din care fac parte să-i excludă din partid, ca apoi ei să intre într-o altă formaţiune politică.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne