Fostul procuror şef, Alina Bica, promite dezvăluiri senzaţionale

Alina Bica
Alina Bica (gov.ro)

Fosta şefă DIICOT, Alina Bica ameninţă că va prezenta un document exploziv, care va schimba tot dosarul în care este acuzată, relatează stiripesurse.ro Vestea a fost dată de avocata fostului procuror şef DIICOT iar data prezentării documentului este 6 februarie, când are loc următorul termen în proces.

"Documentul poate schimba cursul dosarului. Îl poate schimba radical chiar şi am această speranţă, ca acest document va lămuri foarte multe lucruri. Doamna Bica nu va face niciun denunţ niciodată, pentru că nu are despre cine să vorbească, doamna Bica nu este scriitoare. Este vorba de un document probatoriu referitor la aspecte foarte importante din dosarul în care nu numai dânsa, ci şi ceilalţi inculpaţi, sunt încarceraţi. Va duce la aflarea adevărului, ajută foarte mult, într-o proporţie foarte mare", a anunţat apărătoarea Alinei Bica, joi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Laura Voicu, avocata Alinei Bica a vorbit, de asemenea, de "nişte presiuni care se pun din toate părţile şi atunci e bine să fie prezentat acest document la termen" şi a adăugat că fosta şefă a DIICOT (arestată pentru o retrocedare de peste 62 de milioane de euro) este revoltată de ceea ce i se întâmplă.

"Alina Bica este în aceeaşi stare, în care este de când a fost ridicată din mijlocul străzii. Este foarte revoltată, atât. Este nedrept ceea ce i se întâmplă", a spus Laura Voicu, avocata fostei şefe a DIICOT.

Dezvăluirea despre "documentul exploziv" pe care îl promite avocata Alinei Bica vine pe fundalul unui nou val de reţineri în dosarul/dosarele fostei şefe DIICOT.

Joi, procurorii DNA i-au reţinut pe Alin Cocoş, fiul fostului soţ al Elenei Udrea (fosta colegă de shopping a Alinei Bica la Paris), pe Adriean Videanu, fost ministru al Economiei şi pe un fost consilieri al Alinei Bica, Florentin Mihăilescu.

Tot joi, amica Alinei Bica, Elena Udrea a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft. Udrea promite şi ea "dezvăluiri senzaţionale."

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne