"Partidul nu greşeşte" - Vasile Blaga

Vasile Blaga, preşedinte PDL
Vasile Blaga, preşedinte PDL (Epoch Times România)

"Un om poate să greşească, partidul nu greşeşte", a declarat joi co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, pe fundalul uriaşului scandal stârnit de aducerea cu mandat la DNA a fostei sale colege de partid, Elena Udrea, pusă sub acuzare în dosarul Microsoft.

Întrebat cum vede aducerea Elenei Udrea la DNA, Blaga a declarat că nu doreşte să comenteze acest caz, adăugând că oamenii pot greşi, dar partidul nu:

"Nu partidul greşeşte, un om poate să greşească, partidul nu greşeşte", a comentat Blaga, citat de Realitatea TV, faptul că Udrea avea calitatea de membru PDL la momentul săvârşirii presupuselor infracţiuni.

De asemenea, Blaga a negat acuzele aduse de Gabriel Sandu, fostul ministru al telecomunicaţiilor, care, arestat în dosarul Microsoft, le-a relatat procurorilor DNA că a finanţat campania electorală a PDL cu nu mai puţin de 5 milioane de euro, în schimbul păstrării funcţiilor pe care le deţinea, şi apoi a luat mită 2,7 milioane de euro pentru a-şi mai acoperi din cheltuieli.

"Am fost extrem de clar, nu o dată, şi am spus că niciodată Partidul Democrat Liberal nu a fost implicat în scandalul acesta. Nici eu, niciodată nu am primit niciun ban de la domnul Sandu şi niciodată în istoria PD şi pe urma a PDL, niciodată nu a fost condiţionată numirea în funcţii de plăţi către partid în vreun fel sau altul. Mai mult, orice om, dacă a avut un aport la o campanie electorală, foarte simplu se poate verifica în Monitorul Oficial, în contabilitatea partidului, dacă a făcut-o legal. Fiecare răspunde cu libertatea lui, pe pielea lui, dacă cumva a făcut sponsorizări ilegale", a comentat Blaga aceste declaraţii.

Reamintim că astăzi, Elena Udrea, fost ministru PDL, actual lider PMP, a fost adusă cu mandat la DNA. Udrea este acuzată de spălare de bani şi fals în dosarul Microsoft.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne