Epoch Times câştigă 25 de premii la concursul anual al Asociaţiei Presei din New York

Ziarului Epoch Times i-au fost decernate 21 de premii la cel de-al 85-lea concurs anual "Better Newspaper Contest" al Asociaţiei Presei din New York (NYPA). În plus, staff-ului Epoch Times i-au fost acordate patru menţiuni de onoare pentru activitatea desfăşurată.

Concursul Asociaţiei Presei din New York recunoaşte cel mai bun efort al ziarelor din întregul stat New York pentru acoperirea editorială a secţiunilor de ştiri, fotografie, publicitate şi design.

Design şi Publicitate

Departamentul de creaţie al Epoch Times s-a situat pe primul loc cu un total de 11 premii şi trei menţiuni de onoare în categoria de design şi publicitate.

Printre premiile acordate departamentului se numără Premiul Richard L. Stein pentru Excelenţă în Design. De asemenea, acestuia i-a fost acordată singura distincţie pentru excelenţă în publicitate, Premiul John J. Evans pentru Excelenţă în Publicitate.

Directorul departamentului pentru creaţie, Robert Counts, a câştigat primul loc pentru cel mai bun infographic online precum şi premiul pentru cel mai bun spaţiu publicitar. De asemenea, i-a fost acordat primul loc lui Luba Pischick pentru cea mai bună campanie de publicitate. Un alt premiu întâi a fost acordat echipei formate din Robert Counts şi Dane Crocker pentru crearea unei secţiuni speciale de publicitate.

"Cred că avem un mare succes aici deoarece oamenii văd devotamentul nostru pentru mass-media iar inspiraţia pe care o avem este într-adevăr reflectată prin proiectele noastre", a declarat Counts sâmbătă după ce au fost anunţate premiile. "Echipa noastră lucrează din greu, zi şi noapte. Este minunat să fie recunoscută pentru acest efort".

Departamentului de creaţie i-a fost acordat, de asemenea, locul al doilea pentru excelenţă în publicitate.

Astfel, departamentul de creaţie a câştigat în total şase premii întâi, patru premii pentru locul al doilea, un premiu pentru locul al treilea, şi trei menţiuni de onoare.

Acoperirea editorială

În categoria de acoperire editorială, Epoch Times a fost onorat cu un total de cinci premii pentru o serie de relatări despre ştiri, evenimente şi oameni din New York City etc.

Primul loc pentru editorial a inclus o ştire a reporterului new-yorkez Annie Wu, despre omagiul adus celor doi ofiţeri de poliţie care au fost ucişi în timp ce se aflau în maşina de patrulare.

De asemenea, reporterul Arleen Richards a câştigat locul întâi pentru povestea despre lupta agricultorilor care susţin fracking-ul pentru a-i ajuta să supravieţuiască. Richards a spus că a fost atrasă de poveste, deoarece cuprindea un punct de vedere foarte puţin cunoscut.

"Am realizat că, în ciuda impactului negativ al fracking-ului despre care am citit de multe ori, agricultorii care şi-au dedicat întreaga viaţă furnizării produselor alimentare pentru mase îşi pierd fermele moştenite de multe generaţii iar pământul lor valoros este tot ce le-a fost lăsat ca sursă de venituri", a spus Richards. "Fermierul Graby m-a ajutat să dau o faţă umană unei teme mult dezbătute".

În afara celor două premii întâi pentru acoperirea editorială, echipa editorială a Epoch Times a câştigat, de asemenea, un premiu pentru locul al doilea, două premii pentru locul al treilea şi o menţiune.

Fotografie

Fotografii Epoch Times au câştigat, de asemenea, un total de cinci premii de fotografie pentru munca lor în 2014.

Samira Bouaou a câştigat primul loc la secţiunea fotografie pentru poza unui băiat şocat citind un ziar local, în urma unui atac violent cu cuţitul asupra a doi copii mici, în care atacatorul a rămas în libertate pentru mai multe zile, terorizând astfel localnicii.

De asemenea, Benjamin Chasteen a câştigat primul loc pentru fotografia unor new-yorkezi îmbrăcaţi în haine de epocă în faţa unor trenuri de epocă ale oraşului, la o întâlnire anuală.

Chasteen, care a călătorit foarte mult în 2014 pentru munca sa, a declarat că recunoaşterea l-a ajutat să simtă că efortul depus a meritat.

"Anul trecut a fost într-adevăr unul care mi-a schimbat viaţa ca fotograf", a spus Chasteen. "După ce am acoperit protestele din Hong Kong şi Ferguson simt că m-am maturizat în arta mea. Chiar am depus mult efort şi am muncit din greu iar pentru mine câştigarea acestui premiu mă face să simt că totul a meritat".

Întreaga echipă de fotografi a câştigat, de asemenea, locul al treilea pentru excelenţă fotografică având un total de două premii întâi, un premiu pentru locul al doilea, şi două premii pentru locul al treilea.

Epoch Times a câştigat, de asemenea, locul al doilea al premiului preşedintelui NYPA pentru excelenţă generală, Past President’s Award for General Excellence.

Prestigioasele premii întâi, al doilea, şi al treilea decernate la cele 50 de categorii sunt alese dintre cele peste 4.000 de participări anuale.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Opinii