"E foarte greu să te baţi cu Zorro!". Dragnea hotărât să-l suspende pe Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi la Târgovişte că a cerut modificarea regulamentului Camerei Deputaţilor, astfel încât Valeriu Zgonea să poată fi înlăturat din funcţia de preşedinte. Ironic, liderul social-democraţilor şi-a persiflat fostul coleg de partid, afirmând că acesta "a fugit cu scaunul."

"Cu Zorro e foarte greu să te baţi şi le-am cerut colegilor mei să purceadă la modificarea regulamentului în sensul punerii de acord a regulamentului Camerei Deputaţilor cu decizia Curţii Constituţionale, în aşa fel încât atunci când demersul va fi început şi va începe cât de curând, să fie finalizat să nu se mai blocheze în proceduri discutabile. Suntem în situaţia în care omul a fugit cu scaunul şi trebuie să se pregătească colegii mei din Biroul Permanent al Camerei foarte bine în aşa fel încât să nu mai existe niciun fel de motiv de contestaţie'', a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Numele "Zorro" s-a "lipit" de Zgonea după ce acesta şi-a postat pe Facebook o fotografie photoshopată, în care apare purtând masca celebrului personaj de film.

Mai amintim că Zgonea a refuzat să se lase revocat de la şefia Camerei Deputaţilor afirmând că vrea să rămână pe post pentru a apăra legile de "jihadul anti-justiţie." Şedinţa în care urma să se discute cererea de suspendare a lui Zgonea a fost amânată după ce acesta a susţinut că îi poate fi ridicată funcţia doar la cererea liderului grupului din care face parte, iar el este neafiliat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne