O nouă stea se naşte - Valeriu Z. Z de la Zorro al politichiei româneşti

Valeriu Zgonea pe post de Zorro.
Valeriu Zgonea pe post de Zorro. (Facebook)

Valeriu Zgonea uimeşte din nou internetul! Pe contul politicianului, încă şef al Camerei Deputaţilor, a apărut o fotografie în care acesta apare cu mască şi spadă, pe post de Zorro, celebrul personaj de film care-i apără pe năpăstuiţi de tiranie.

"Dragi prieteni,

Mulţumesc mult pentru telefoane şi mesaje online. Cel mai mult m-a distrat poza de mai jos, primită azi de la un prieten. E important să facem în viaţă ce considerăm necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezistă!", scrie Zgonea pe Facebook, parafrazând, fără să vrea, celebrul slogan al unei reclame la fixativ "coafura rezistă" şi semnând Valeriu Z. Z de la Zorro?

Reamintim că, exclus din PSD pentru "crima" de a-i fi cerut demisia lui Liviu Dragnea - condamnat la închisoare cu suspendare în dosarul fraudării Referendumului din 2012 - Zgonea a refuzat să plece, aşa cum voia partidul, de la şefia Camerei Deputaţilor, motivând că vrea să rămână acolo pentru a se opune "jihadului anti-justiţie."

"Am observat că ieri la grupul parlamentar PSD, când s-a cerut, pe bună dreptate procedural, în jurul orei 15,30, excluderea mea din partid, şi grupul parlamentar a şi votat cererea de revocare, au fost trei discuţii, toate axate pe aceeaşi chestiune — că avem nevoie de un preşedinte care să ne protejeze, care să nu ne bage în puşcărie, să schimbăm legile, să schimbăm Statutul deputatului şi senatorului, astfel încât să nu mai fim funcţionari publici, să nu ne mai hărţuiască nu ştiu cine ne hărţuieşte. Discuţiile au fost axate pe această temă", a declarat Zgonea, citat de Realitatea, întrebat de jurnalişti dacă mai mulţi colegi din PSD vor încerca să repete "marţea neagră."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne