Departamentul de Justiţie al SUA ar fi trebuit să-l aresteze pe Xi pentru infracţiuni legate de COVID imediat ce a aterizat [Armageddon Prose]

Xi Jinping în San Francisco, SUA
Xi Jinping în San Francisco, SUA (Youtube - screenshot)

Statul corporatist a făcut ceva de neconceput în perioada premergătoare primirii valoroşilor săi parteneri chinezi în San Francisco, respectiv a strâns oamenii străzii şi i-a expediat într-o zonă a oraşului, astfel încât inestetismul lor să nu-i ofenseze pe oaspeţii/confederaţii/proprietarii/şantajiştii valoroşi ai lui Brandon, susţine jurnalistul Ben Bartee într-un material publicat de Armageddon Prose.

Şi nu numai că guvernul a evacuat taberele de oameni ai străzii (o plagă a oraşului de care locuitorii - cetăţeni americani - se plâng de ani de zile, despre care autorităţile guvernamentale au susţinut până acum că este o problemă dificilă), dar Xi a fost întâmpinat cu un adevărat ocean de steaguri ale Partidului Comunist Chinez (PCC) pe străzi, pe care să le admire din coloana sa de maşini, ca şi cum ar fi fost acasă, în complexul Zhongnanhai.

Întregul spectacol a fost o palmă cu adevărat bolnăvicioasă dată poporului american, dar nu complet neaşteptată sau şocantă. Jurnalistul afirmă că americanii au fost pur şi simplu puşi, precum broasca care fierbe până la moarte încet în oala cu temperatura crescută progresiv, să ia de bun faptul că guvernul american nu aparţine poporului pe care pretinde că îl reprezintă.

Lună de lună, an de an, guvernul SUA etalează acest fapt cu mai multă obrăznicie, afirmă Bartee care, în acest context, spune ca vine cu "o propunere modestă".

Ben Bartee este de părere că, în loc să întindă covorul roşu comunist la propriu şi să trimită persoanele fără adăpost din Bay Area în tabere guvernamentale, pentru a fi eliberate din nou pe străzi după plecarea delegaţiei, ceea ce ar fi trebuit să facă guvernul SUA, dacă ar fi avut vreun simţ al datoriei patriotice, era să-l aresteze pe Xi Jinping cu un mandat de arestare emis în mod corespunzător pentru acuzaţiile RICO pentru participarea regimului său la o conspiraţie globală pentru dezvoltarea şi răspândirea (fie accidental, fie intenţionat) a SARS-cov-2 în lume.

"Deep State" îl poate hăitui pe Julian Assange până la capătul pământului pentru acuzaţii false de viol; de ce să nu facă o mişcare atunci când un criminal în masă cade dintr-un avion direct în mâinile lor pe pista unui aeroport american? Este destul de rar ca o creatură precum Xi să pună piciorul pe pământ american. De ce să nu profităm la maximum de acest lucru, se întreabă Ben Bartee.

"De fapt, nu-mi pasă atât de mult de faptul că trebuie să-l prindem singur pe Xi Jinping; el nu este decât o rotiţă într-o maşinărie foarte mare şi, în mare parte, un personaj de teatru irelevant. Aşa cum spun copiii, PCC rămâne PCC; dacă Xi ar fi încarcerat, supus unui proces şi eliminat în mod corespunzător, aşa cum ar trebui, pe bună dreptate, el ar fi pur şi simplu înlocuit în scurt timp în funcţia de secretar general de un alt loialist de carieră al PCC.

Dar dacă ar fi interogat în mod corespunzător - ca un combatant inamic - şi poate că ar fi torturat cu apă, cel puţin pentru distracţie, dacă nu din utilitate practică, am putea obţine nişte răspunsuri reale cu privire la conspiratorii regimului său din Statele Unite, începând chiar de la vârf cu Warlord Fauci.

Ca beneficii auxiliare, dacă respectivul interogatoriu ar fi difuzat în direct, ar trimite cu siguranţă un mesaj înfiorător în întreaga lume şi ar creşte între timp ratingurile triste ale NBC, care ar avea nevoie de tot ajutorul pe care îl poate primi.

De ce să nu folosim, măcar o dată, personajul de referinţă al guvernului chinez pentru a impulsiona industria americană - chiar dacă este una la fel de detestabilă ca şi mass-media corporatistă - în loc de invers?

Din păcate, sunt foarte conştient de carnagiul geopolitic care ar urma ca urmare a reţinerii pentru un proces penal a dictatorului chinez. Chiar dacă cei care se ocupă de entitatea Brandon ar avea înclinaţia de a face acest lucru (nu o fac; ei lucrează mână în mână cu PCC), cu siguranţă ar pune în balanţă setea lor de dreptate şi coşmarul diplomatic pe care l-ar declanşa", afirmă în continuare jurnalistul.

Bartee adaugă că profilurile de curaj nu se găsesc, din păcate, în sălile puterii, mai ales în contextul binefăcătorilor politicieni ai PCC. Eroii nu devin congresmeni, avocaţii şmecheri devin, mai afirmă el.

"Scopul retoric aici este de a ilustra abominaţia morală de a întinde la propriu covorul roşu pentru acest gunoi şi de a-l defila pe străzile unui oraş american căptuşit cu steagul comunist murdar al patriei sale degenerate, fără niciun fel de repercusiuni pentru activităţile criminale ale guvernului său criminal din întreaga lume.

Astăzi, Xi şi Brandon se plimbă de mână prin grădinile de stat parfumate, îmbrăcaţi în lenjerie fin călcată, iar noi nu putem face mare lucru în această privinţă. Într-o zi, însă, 'ploaia va veni şi va spăla toată mizeria de pe străzi'", conchide Ben Bartee în articolul său.