Dan Mihalache demisionează din funcţia de Secretar General al Senatului

Şedinţă de guvern, miniştrii în guvernul Ponta, Palatul Victoria, Dan Mihalache
Şedinţă de guvern, miniştrii în guvernul Ponta, Palatul Victoria, Dan Mihalache (Epoch Times România)

În timp ce PSD se pregăteşte să-l numească pe Călin Popescu Tăriceanu preşedinte la Senat, Secretarul general al Senatului, Dan Mihalache, şi-a anunţat, luni, demisia din funcţie. Liberalul a anunţat că îşi va înainta demisia Biroului Permanent al Senatului.

”Este normal şi era o chestiune de etică să fac acest gest. Doar nu era să rămân în Senat cu un alt preşedinte, cu o altă majoritate”, a declarat Mihalache, într-o intervenţie telefonică pentru B1 TV.

Mihalache a mai explicat că demisia sa ţine de angajamentul pe care îl are vizavi de Crin Antonescu şi de PNL şi şi-a exprimat regretul că nu a reuşit să finalizeze anumite proiecte pe care începuse să le deruleze în Senat.

Dan Mihalache a mai precizat că este bucuros să îşi reia statutul de om politic şi a informat că se va implica în campania PNL pentru europarlamentare.

Mihalache a fost numit în funcţia de secretar general al Senatului la începutul actualei sesiuni parlamentare, când Preşedinte al camerei era Crin Antonescu. Ca urmare a demisiei lui Antonescu, postul lăsat vancat va fi ocupat, după toate probabilităţile, de Călin Popescu Tăriceanu, căruia alianţa guvernamentală PSD-UNPR-PC-UDMR i-a propus acest post, invocând faptul că fostul liberal, demisionat din PNL deoarece n-a fost de acord cu decizia ieşirii de la guvernare a PNL-ului, va duce mai departe promisiunile USL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne