Vocea Rusiei îl "desfiinţează" pe Mihai Gâdea: Lipsă de profesionalism şi linşaj mediatic faţă de Antonescu

Mihai Gâdea şi Crin Antonescu într-o emisiune la Antena 3
Mihai Gâdea şi Crin Antonescu într-o emisiune la Antena 3 (Epoch Times România)
Prestaţia agresivă a lui Mihai Gâdea, realizatorul şi directorul Antena 3, din emisiunea care l-a avut invitat pe liderul PNL Crin Antonescu în 3 martie, este criticată chiar şi de site-ul Vocea Rusiei. Publicaţia notează că emisiunea a fost „un linşaj mediatic în toată regula”, oferind o „imagine dezolantă a lipsei de profesionalism” a prezentatorului TV.

„Mihai Gâdea a fost făcut knock-ouţ de Crin Antonescu, într-o confruntare la care liderul liberal fusese chemat pentru un linşaj mediatic, dar din care a ieşit învingător cu scor de forfeit”, scrie Vocea Rusiei.

„Faptul că Mihai Gâdea, starul şi directorul Antenei 3, îi pregătise lui Crin Antonescu, Preşedinte al Senatului României şi al PNL, un linşaj mediatic în toată regula, a devenit evident încă din primele minute ale unei emisiuni anunţate cu surle şi trâmbiţe. Ceea ce ar fi trebuit să fie, în socotelile echipei Ponta-Voiculescu, punerea la zid a lui Antonescu în ochii opiniei publice, a ricoşat cu un efect devastator pentru organizatorii evenimentului”, notează site-ul citat.

„A-i reproşa Preşedintelui Senatului României că s-a întâlnit cu Preşedintele României în chestiuni nedestinate publicului, prin urmare fără să anunţe presa că se deplasează la Cotroceni, e o stupiditate demnă de talibanii afgani în relaţie cu pretinsa cruciadă creştină împotriva lor. Liderii României nu au sub nici o formă obligaţia de a-i da raportul lui Mihai Gâdea despre ceea ce în orice ţară normală se petrece în spatele uşilor închise”, mai scrie site-ul apropiat Rusiei.


"Gâdea şi-a terminat apoteotic emisiunea, cerând Preşedintelui PNL să revină în studio când îl va regăsi pe „Crin”, prietenul de astădată. A doua zi, în seara de 4 martie, Antena 3 difuza o manipulare grosolană a interviului realizat de Mihai Gâdea, culegând citate care să încerce să diminueze eşecul major al starului şi directorului postului. Problema e clară: în România, postul pilot pentru lupta împotriva lui Băsescu s-a scufundat în ridicol", notează site-ul.
"Eforturile Antenei 3 de corectare mediatică e eşecului major al domnului Gâdea din seara de 3 martie, excesiv mediatizat a doua zi, au fost întâmpinate cu deplină lipsă de considerare şi derâdere de publicul român, conform reacţiilor înregistrate pe internet. Orice comentariu în plus ar fi redundant", adaugă Vocea Rusiei.

Aprecierile făcute pe site-ul Vocea Rusiei expun comportamentul total deplasat avut de Mihai Gâdea cu invitatul său Crin Antonescu. Majoritatea publicaţiilor şi analiştilor consideră că emisiunea a fost o tentativă nereuşită de linşaj mediatic din partea postului TV al lui Dan Voiculescu, în care Mihai Gâdea a căzut în ridicol.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne