Creatorii de conţinut pot realiza venituri abonându-se la canalul Gan Jing World. Videoclipuri, transmisii live şi chiar articole

Pagina de web a platformei Gan Jing World (Captură video)
Andrei Popescu
01.11.2023

Creatori de conţinut! Gan Jing World (GJW) se pregăteşte să lanseze mult-aşteptatele instrumente de monetizare, care vă vor permite să obţineţi venituri pe platforma socială aflată în cea mai rapidă creştere.

Gan Jing World a lansat Programul de Membru al Canalului (Beta), Channel Membership Program (Beta), oferind creatorilor de conţinut abonaţi posibilitatea de a fi plătiţi pentru videoclipuri, transmisiuni în direct şi articole. Creatorii selectaţi pentru programul Beta au primit invitaţii de a participa şi de a începe să câştige. În lunile următoare, programul va fi deschis pentru toţi deţinătorii de canale eligibili pe ganjingworld.com.

Partea cea mai bună? Creatorii de conţinut vor fi plătiţi cu până la 80%* din veniturile acumulate, "o afacere semnificativ mai bună decât rata actuală de 70% a unei platforme alternative", potrivit directorului de relaţii cu presa al GJW, Nick Janicki. În curând GJW va introduce şi un Program de Partajare a Veniturilor din publicitate pentru a oferi creatorilor fluxuri de venit suplimentare până la sfârşitul anului 2023.

Ce înseamnă să fii membru pe Canalul GJW (Beta)

Diverse tipuri de conţinut

Gan Jing World este mult mai mult decât o platformă de partajare video. Bloggerii, scriitorii creativi şi editorii îşi pot, de asemenea, seta articolele ca fiind "Doar pentru membri" şi pot obţine venituri.

Creatorii de videoclipuri şi educatorii folosesc, de asemenea, caracteristica articolului drept stimulent puternic pentru a-şi face membri, prin oferirea de transcrieri video, articole exclusive de blog, materiale de curs şi chestionare ca avantaje doar pentru membri.

Spaţiu personalizat pentru membri (Customized Membership Space)

Creatorii merită un spaţiu de membru care să fie doar despre ei. Pe pagina dumneavoastră de membru, conţinutul exclusiv este organizat în funcţie de categorie. Personalizaţi aspectul paginii dumneavoastră şi partajaţi ştiri exclusive şi mesaje sincere fanilor cu ajutorul funcţiei "Mesaj de bord".

Încurajaţi participarea comunităţii ca niciodată până acum

Calitatea de membru este şi despre simţul comunităţii şi implicării. Folosiţi postări destinate exclusiv membrilor, forumuri de discuţii ale comunităţii, live-chat-uri exclusive şi multe altele pentru a încorpora contribuţiile membrilor în conţinutul dumneavoastră.

Aceasta poate ajuta la consolidarea comunităţii dumneavoastră şi la adăugarea de valoare la beneficiile pe care le primiţi în fiecare lună ca parte a abonamentului.

ELIGIBILITATE:

· 18 ani şi peste

· Un canal GJW cu minim 500 de urmăritori

· Un minim de 10 bucăţi de conţinut încărcat (inclusiv videoclipuri sau articole de lungă durată). Profită de funcţia de sincronizare a GJW pentru a sincroniza cu uşurinţă conţinutul de pe canalul tău de pe altă platformă.

· Proprietarul canalului care primeşte calitatea de membru trebuie să fie localizat într-o ţară/regiune în care programul de membru al canalului este disponibil în prezent: Statele Unite ale Americii, Canada, Regatul Unit, Germania, Franţa, Finlanda, Irlanda, Japonia.

· Pentru abonaţi: Statele Unite, Canada, Taiwan, Australia, Coreea de Sud, Vietnam, Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Republica Cehă.

CUM FUNCŢIONEAZĂ

Fie că eşti vlogger, creator de film, scriitor sau artist, te poţi bucura de funcţia de vizibilitate "Doar pentru abonaţi" în Creator Studio pentru a seta videoclipurile de lungă durată, transmisiunile în direct şi articolele ca fiind exclusive pentru planurile de abonament.

Stabiliţi modele unice de preţuri care funcţionează cel mai bine pentru publicul dumneavoastră şi pentru punctele de preţ ale acestuia, profitând de libertatea unei platforme de conţinut divers pentru a crea oferte de abonament eclectice.

REZUMAT AL CARACTERISTICILOR CHEIE:

Monetizare maximă - Creatorii obţin până la 80% din veniturile lunare din abonament*.

Tipuri de conţinut versatil - Monetizează conţinuturi diverse, inclusiv videoclipuri de lungă durată, livestream-uri şi articole.

Preţuri personalizate - Stabiliţi preţurile care se potrivesc cel mai bine publicului dumneavoastră ţintă folosind opţiuni de preţ versatile cu niveluri între 4,99 USD şi 499,99 USD.

Construiţi o comunitate - Construiţi o comunitate mai strânsă a celor mai mari fani ai dumneavoastră oferind un nivel suplimentar de conţinut şi interacţiune.

*Creatorii primesc 80% din veniturile obţinute din înscrieri după ce sunt deduse taxele şi comisioanele aplicabile. Toate costurile de tranzacţie (inclusiv comisioanele aferente cardurilor de credit) sunt acoperite în prezent de Gan Jing World.

*Creatorii primesc plata în termen de şaizeci (60) de zile de la sfârşitul oricărei luni calendaristice, atât timp cât soldul câştigat este de cel puţin 100 de dolari americani (sau echivalentul său în moneda locală) la data plăţii.

Programul de partajare a veniturilor din publicitate (Beta)*

Gan Jing World va lansa în curând programul de partajare a veniturilor din publicitate pentru creatori!

Atunci când oamenii urmăresc reclame pe videoclipul dumneavoastră, se generează venituri care vor fi împărţite între Gan Jing World şi creatorul de conţinut, permiţându-vă să câştigaţi direct prin crearea de conţinut. Pentru programul nostru beta, creatorii selectaţi şi eligibili vor fi invitaţi să intre în program şi să înceapă să câştige 55% din veniturile nete din reclamele afişate sau difuzate de Gan Jing World.

Detaliile privind cerinţele de eligibilitate şi procesul de aplicare vor fi anunţate în curând. Deci, ce mai aşteptaţi? Alătură-te altor influenceri precum Music Travel Love (8M de fani), Mike Chen (4M de fani), Dave Ramsey şi mulţi alţii, creându-ţi astăzi canalul pe Gan Jing World!

Nu uitaţi să urmăriţi Gan Jing World Stories pentru cele mai recente actualizări!

*sub rezerva termenilor şi condiţiilor. Se aplică cerinţe de eligibilitate şi restricţii teritoriale.

Creator Inquiries: creators@ganjingworld.com
Website: https://www.ganjingworld.com

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor