Candidata USB la Primăria sectorului 1 promite un litoral al Bucureştiului cum n-a văzut Parisul (Video)

Manager profesionist la o societate de renume, Clotilde Armand este unul dintre oamenii realizaţi profesional care fac un gest de sacrificiu venind în administraţia publică, aflată în mare suferinţă, pentru a o reforma, susţine preşedintele USB, Nicuşor Dan.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Florin Chirila/Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

Uniunea Salvaţi Bucureştiul a lansat marţi candidatura doamnei Clotilde Armand pentru postul de Primar al Sectorului 1. În cadrul evenimentului a fost prezentat şi programul Uniunii Salvaţi Bucureştiul pentru respectivul sector.

Lansarea a avut loc în aer liber, pe Şoseaua Străuleşti, pe malul lacului Băneasa, loc care, candidata USB îl vede ca parte a "Litoralului Bucureştiului". Practic, Clotilde îşi propune, dacă va ieşi primar al sectorului 1, un proiect vizând amenajarea a 10 kilometri de plajă în interiorul oraşului, în care să se poată face baie în apă curată, un loc mai frumos decât Paris-Plage de pe malurile Senei.

"Am ţinut să fiu în acest loc, la prima mea conferinţă de presă în calitate de candidat la primăria USB, pentru că aici se exemplifică ce trebuie salvat în Bucureşti. Se vede în mijlocul Bucureştiului un lac cu apă murdară, cu malurile abandonate şi nişte proprietăţi private care au ocupat domeniul public. (...) Sectorul 1 al Bucureştiului poate să ofere o calitate a vieţii mai bună decât Parisul!", a declarat Clotilde Armand.

Alte obiective pe care Clotilde Armand şi le propune în sectorul 1 din Bucureşti vizează amenajarea de centre medicale de cartier, consolidarea clădirilor din sector, amenajarea de piste de biciclete sigure, amenajarea mai multor spaţii verzi. De asemenea, Clotilde îşi propune să închidă principalele două canale de jefuire a banului public de către primarul şi funcţionarii corupţi din cadrul primăriei sectorului, respectiv contractele de achiziţii publice şi urbanismul.

În acest sens, candidata USB îşi propune realizarea unui sistem de transparenţă publică totală în primăria pe care o va conduce.

O altă prioritate a Clotildei Armand este Chitila Triaj, cartier al sectorului 1 fără apă curentă, canalizare sau asfalt.

"Acei oameni plătesc aceleaşi impozite pe casă ca restul cetăţenilor din sector şi vreau să fie racordaţi la reţelele utilitare în regim de urgenţă!", susţine candidata USB.

Clotilde Armand

Clotilde s-a prezentat ca o franţuzoaică căsătorită cu un român şi stabilită în Bucureşti din 1999. Clotilde Armand a studiat la Massachussetts Institute of Technology şi la Ecole Centrale din Paris şi este, în prezent, manager la Egis România.

Anterior angajării la Egis, Clotilde Armand a lucrat în România şi la GDF Suez. Potrivit lui Nicuşor Dan, când Clotilde şi echipa sa au venit la GDF au găsit o structură comunistă, cam cum e şi primăria Sector 1 şi au reuşit să o transforme într-o societate profesionistă. Clotilde îşi propune să facă acelşi lucru şi pentru primăria sectorului 1.

"Vreau să administrez în mod profesionist primăria Sectorului 1. Sunt gata să renunţ la postul şi la salariul de director de companie pentru a prelua primăria, chiar dacă asta înseamnă întreruperea unei cariere profesionale pline de satisfacţii. Vreau să evităm continuitatea în rău pe care ne-o propun partidele politice. Am avut neşansa de a avea în ultimii 26 de ani foarte mulţi primari, impuşi de eternele partide PNL-PSD-PDL şi aliaţii lor, care au urmărit doar propria îmbogăţire ilicită.", îşi defineşte Clotilde Armand obiectivul.

"Ceea ce face Clotilde este caracteristic pentru cele câteva sute de oameni care sunt în USB, care au o profesie, sunt bine în profesia lor şi care fac un gest de sacrificiu şi vin să activeze în administraţia publică, care, după cum ştiţi, este în mare suferinţă. Sunt foarte fericit că a acceptat Clotilde să candideze în numele nostru, este un manager profesionist şi în administraţia publică este nevoie de manageri, este cineva care cunoaşte foarte bine ce înseamnă achiziţii publice, marile lucrări de infrastructură, care cunoaşte foarte bine mediul de business, iar sectorul 1 este prin excelenţă locul mediului din România.", a descris-o preşedintele USB, Nicuşor Dan, pe Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne