Brad Pitt cavaler de onoare la nunta lui George Clooney

Brad Pitt la premiera filmului 'Salt', iulie 2010
Brad Pitt la premiera filmului 'Salt', iulie 2010 (ROBYN BECK / AFP / Getty Images)

Brad Pitt va fi cavalerul de onoare al lui George Clooney, care se va căsători în toamnă cu logodnica sa, avocata Amal Alamuddin, informează Hollywoodlife, care o citează pe mătuşa lui Clooney, Staria.

„Cred că îl va alege pe Brad Pitt să îi fie cavaler de onoare. Ei sunt prieteni buni", a declarat Staria Clooney.

Nunta lui Clooney cu Amal Alamuddin va avea loc în luna septembrie a acestui an, în Italia, iar Staria s-a oferit să organizeze încă o ceremonie de căsătorie a cuplului în Statele Unite, pentru rudele mirilor care nu vor putea să călătorească în Europa.

George Clooney a cerut-o pe Amal de soţie în luna aprilie a acestui an, după o frumoasă poveste de dragoste. Viitorul cavaler de onoare al lui Clooney, Brad Pitt este logodit cu Angelina Jolie din 2012 iar presa din domeniu vehiculează informaţia că cei doi ar urma să se căsătorească şi ei în acest an.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Cel mai răsunător caz al ei a fost apărarea fondatorului Wikileaks, Julian Assange, în timpul procedurilor de extrădare a acestuia în Suedia. Amal a publicat cărţi de specialitate în domeniul său şi vorbeşte fluent engleza, araba şi franceza.