Actriţa Gwyneth Paltrow a deschis un club online dedicat cărţilor de bucate

Gwyneth Paltrow.
Gwyneth Paltrow. (Ethan Miller / Getty Images)

Actriţa Gwyneth Paltrow a deschis, joi, un club online dedicat cărţilor de bucate, pentru a discuta despre reţete împreună cu fanii pe blogul său de lifestyle, goop.com, potrivit Mediafax.

"Roberta's Cookbook" de Carlo Mirarchi este prima carte de bucate care va fi discutată on line. Cartea a fost foarte apreciată chiar de la publicarea ei în 2013 şi cuprinde celebrele reţete care au dus la succesul restaurantului "Roberta's", deschis în 2008 în Brooklyn, potrivit contactmusic.com.

"Ne-am gândit (Gwyneth Paltrow şi fiica sa, n.r.) să începem folosind aceleaşi criterii ca în cazul alegerii unui roman - să fie ceva provocator, interesant şi cu posibilitatea de a deveni un clasic. Şi am dat peste 'Roberta's Cookbook'. Vă invit să gătiţi împreună cu noi şi spuneţi-ne ce aţi învăţat, ce anume aţi schimbat şi care va fi următoarea carte de bucate a clubului", a scris Gwyneth Paltrow pe blog.

Gwyneth Paltrow a scris şi cărţi de bucate - în 2008, actriţa a fost coautoare împreună cu maestrul bucătar Mario Batali, a cărţii "Spain, a Culinary Road Trip with Mario Batali", iar în 2011 a lansat volumul "My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family and Togetherness and Notes From the Kitchen Table". În 2013, actriţa a publicat cartea de bucate "It's All Good: Delicious Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great".

În 2013, revista People a desemnat-o pe Gwyneth Paltrow cea mai frumoasă femeie din lume.

În 1995, thrillerul "Seven" i-a adus succesul în cinematografie, în care a jucat alături de Brad Pitt, care i-a devenit apoi partener de viaţă.

După ce a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi s-a căsătorit cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din "Iron Man", care a început să ruleze în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură