Adevărata faţă a lui Vladimir Jirinovski: blasfemii şi incitare la violul unei jurnaliste gravide [video]

Vladimir Jirinovski
Vladimir Jirinovski (KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP/Getty Images)

Material video pe pagina originală Epoch Times România

Incitare la violarea unei jurnaliste şi alte epitete incendiare aruncate de politicianul rus au fost filmate şi puse pe net astăzi. Materialul video (în limba rusă) face înconjorul lumii. Etichetele de "lesbiene" şi "homosexuali" sunt din ce în ce mai des folosite de liderii ruşi pentru a reduce criticii la tăcere.

Mass-media de astăzi a raportat un incident care a avut loc vineri după-amiază pe coridoarele Camerei inferioare de la Moscova, Duma. În rolul principal este liderul rus ultranaţionalist Vladimir Jirinovski, care a reacţionat bizar la întrebările care i-au fost adresate de două jurnaliste.

Stella Duboviskaia de la Ria Novosti, întreabă dacă Moscova va răspunde la decizia Kievului de a interzice intrarea bărbaţilor ruşi pe teritoriul său. "Ce sancţiuni, trebuie să acţionăm cu mângâieri" răspunde Jirinovski. Apoi cheamă un subordonat al său şi îi spune: "Acum eu încep să pronunţ Hristos a înviat şi tu începi s-o violezi în forţă”.

Liderul Partidului Liberal Democrat recită salutul Paştelui ortodox "Hristos a înviat, cu adevărat a înviat" şi apoi îl împinge pe colaboratorul său spre reporteră şi începe să-l încurajeze: "îmbrăţişeaz-o, sărut-o, pipăi-o". O colegă de la Interfax, Iulia Ciucialova, o apără pe reporteră explicând că aceasta este în a şasea lună de sarcină. Jirinovski devine furios: "Dacă eşti gravidă du-te acasă, mai bine gândeşte-te la copilul tău".

Apoi se întoarce spre reportera de Interfax: "Şi voi ce vreţi, lesbiano? De ce vreţi să o apăraţi?", o întreabă pe Iulia Ciucialova, ameninţând-o că o va concedia. În cele din urmă ordonă colaboratorilor săi să le arunce afară pe amândouă: "Lesbiene blestemate", urlă Jirinovski.

Comportamentul său a fost criticat de mai toată lumea şi de acest episod se va ocupa comisia parlamentară pentru etică. Jirinovski şi-a cerut scuze public, după trei zile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe