Accident de tren cu morţi şi răniţi în Bulgaria. În tragedie ar fi implicată şi o firmă română

Un tren încărcat cu gaz lichefiat a deraiat în Bulgaria, după care a explodat, deflagraţia lăsând în urmă 5 morţi şi trimiţând 20 de persoane în spital.
(photos.com)

Cinci persoane au murit şi alte 20 au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, după ce un tren care transporta propan a deraiat în nord-estul Bulgariei, provocând o explozie.

Accidentul a avut loc în nord-estul Bulgariei, iar cisternele cu propan aparţineau unei companii româneşti, relatează Mediafax. Patronul firmei bulgare care deţine licenţa pentru transportul de mărfuri a declarat pentru postul public de televiziune bulgar că cisternele au fost supuse tuturor verificărilor tehnice înainte de a fi folosite în reţeaua feroviară bulgară.

În urma exploziei au fost distruse 20 de clădiri din apropiere. Nu este aşteptată o altă deflagraţie, însă locuitorii din zonă au fost evacuaţi, relatează la rândul său Realitatea.net citând russiatoday.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe