Accident grav pe DN 2. Trei morţi şi 14 răniţi

Un nou accident grav a avut loc sâmbătă dimineaţa în România. Trei persoane au decedat şi alte 14 au ajuns în spital, în urma unei coliziuni între un microbuz şi un autoturism.
(photos.com)

UPDATE: Şoferul autoturismului care s-a ciocnit de microbuz, şi care a decedat în urma coliziunii, circula cu 120 de km pe ora în pofida ceţii dense şi a carosabilului ud, reiese din primele informaţii, citate de Hotnews. Potrivit sursei citate, şoferul, un tânar de 27 de ani, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

UPDATE: 14 persoane rănite în accidentul de pe raza comunei Şindriliţa au fost internate în mai multe spitale din Capitală, a precizat sâmbătă Raed Arafat, potrivit Realitatea.

***

Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 14 au fost rănite în urma unui accident petrecut sâmbătă dimineaţa în apropierea localităţii Şindriliţa, pe DN2.

Potrivit televiziunilor de ştiri, un autobuz şi o autoutilitară s-au ciocnit, accidentul având loc în condiţii de vizibilitate redusă. Circulaţia a fost blocată iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de prim ajutor.

„Au fost trimise un echipaj de prim-ajutor şi două echipaje de la ambulanţă, plus mai multe echipaje de la Bucureşti: 4 echipaje de prim ajutor SMURD, 4 echipaje de la ambulanţă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj pentru multiple victime şi un echipaj de la asistenţă şi descarcerare. 15 persoane au fost evaluate medical, iar transferul pacienţilor va fi în principal către Bucureşti. Cei mai mulţi pacienţi sunt răniţi uşor”, a declarat pentru PRO TV Raed Arafat.

La rândul său, comisarul şef, Cătălin Bocai, de la Info Trafic, a declarat că 11 persoane sunt în stare gravă şi vor fi aduse la spitalele din Bucureşti.