Ziua 298. "Mă aştept la absolut orice. Asemeni şobolanilor, politicienii de azi expun un comportament agresiv!"

La cum funcţionează lucrurile, România nu este departe de dictatură! Aşa că este timpul ca oamenii să se mobilizeze masiv şi să înlăture de la putere "caracatiţa criminală formată din alianţa PSD-ALDE!", transmit protestatarii rezist.
Loredana Diacu
24.11.2017

alte articole

Protest
Protest (Epoch Times)
Loredana Diacu
24.11.2017

De când au venit la guvernare, exponenţii clasei politice la putere au lucrat pentru infractori mai degrabă decât pentru oamenii oneşti. S-a mers atât de departe încât violatori, tâlhari şi criminali au ieşit de după gratii, consecinţele urmând să fie suportate, evident, tot de către cetăţenii cinstiţi care plătesc deja prin furtul banului public preţul guvernării PSD, atrag atenţia protestatarii, reveniţi pentru a 298-a seară în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Soluţia este ca lumea să iasă masiv în stradă pentru a-i da jos pe cei care, în timp ce înşiruie vorbe mari despre patriotism, jefuiesc fără ruşine naţiunea, cred protestatarii.

"De la faimoasa Ordonanţă 13 insist pentru o guvernare predictibilă, coerentă şi normală pentru toţi cetăţenii României. Însă de aproape un an, politicienii de la putere au o grijă sporită pentru răufăcătorii de toate tipurile. Astfel, ne-am trezit în situaţia în care criminalii şi violatorii sunt puşi în libertate în mod neasumat, legile justiţiei sunt în dezbatere în Parlament sub umbrela lui Iordache, Tăriceanu atacă instituţii ale statului precum DNA-ul. În acelaşi timp, Dragnea este pus la colţ cu dezvăluiri şi anchete despre furturi importante din bani publici şi europeni.

Oare cei care îl susţin nu înţeleg că toate aceste pierderi vor fi suportate de statul român şi implicit, de fiecare cetăţean în parte? Oare ce carte vor mai juca aceşti politicieni fără scrupule? Mă aştept la absolut orice. Asemeni şobolanilor, politicienii de azi expun un comportament agresiv atunci când sunt ameninţaţi! Şi am putut observa asta în fiecare reacţie a lor la o întrebare incomodă venită din partea presei. Ceea ce nu înţeleg ei este că sunt aleşi de cetăţeni şi e firesc să îşi desfăşoare activitatea în slujba cetăţenilor! Este greţos să îl aud pe Dragnea afişând acel patriotism fals în diverse interviuri. Mai ales că el este cel mai urât coşmar al României! Sper să scăpăm de această caracatiţă criminală formată din alianţa PSD-ALDE! Să reacţionăm acum, până nu va fi prea târziu! Nu e departe perioada dictaturii la cum funcţionează lucrurile. Hai şi tu în stradă şi spune-ţi nemulţumirile! Ceea ce se întâmplă acum nu este normalitate!", transmite o protestatară.

Un alt protestatar transmite şi el că timpul şi mediul nu este de partea românilor, care trebuie să facă aşadar un efort pentru a se mobiliza.

"În fiecare seară se iese în Piaţă. Uneori sunt mai mulţi jandarmi decât protestatari. E semn că încă se tem de noi, cei din stradă cei încăpăţânaţi să "îi vedem". Cu cât mai multe perechi de ochi cu atât mai bine. Timpul nu e de partea noastră şi nici mediul politic.

Dacă românii vor o şansă reală la schimbare, trebuie să o câştige în stradă şi nu doar duminică. 100 de oameni zi de zi sunt enervanţi pentru sistem, 100.000 sunt convingători", spune protestatarul.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor