Ziua 287. "Dragnea a trecut repede de la copii orfani la fondurile europene, a furat tot ce a prins!"

Condamnaţii penal nu au ce căuta în fruntea ţării, locul lor este la puşcărie, transmit protestatarii, reveniţi pentru a 287-a seară consecutiv lângă clădirea Guvernului care, asta-iarnă, dădea startul mutilării Codurilor Penale în favoarea corupţilor.
Protest
Protest

Protestatarii rezist au revenit în Piaţa Victoriei, de unde i-au cerut lui Liviu Dragnea - pus sub acuzare în al treilea dosar - să demisioneze şi să dispară de pe prima scenă a politicii româneşti. Căci condamnaţii penal nu au ce căuta în fruntea ţării, susţin cetăţenii, indignaţi, veniţi lângă Guvern.

''Un nou dosar marca Dragnea, deturnare de fonduri europene. A trecut repede de la copii orfani din Teleorman la fondurile europene. Acest politician a furat tot ce a prins, tot ce a putut, nu a iertat nimic. Cum poţi să furi de la gura copiilor defavorizaţi, cum poţi să furi banii europeni, cei întinşi de alţii ca mână de ajutor să îţi rezolvi problemele de ţară?

Îţi chemi interlopi şi colegi de partid pe la DNA ca să nu te linşeze cetăţenii care sunt sătui de cât ai şi aţi furat. Nu mai scapi Dragnea, demisionează şi mergi la puşcărie. Nu cedăm, nu renunţăm! Condamnaţii penal ca tine nu au ce căuta în fruntea ţării, indiferent câţi ai păcălit tu la vot cu promisiuni mincinoase. Demisionează şi lasă justiţia să îşi facă treaba!", spune protestatarul.

Protest
Protest

Un alt protestatar atrage şi el atenţia că s-a ajuns ca cel de al treilea om în stat să fie urmărit penal pentru constituire de grup infracţional organizat, că asistăm la o creştere a euro fără precedent, că Revoluţia Fiscală e fără logică pentru cetăţeni şi îşi exprimă opinia că actualul eşalon "de vârf" al PSD va fi debarcat.

''O să ţin minte ziua asta de 13 Noiembrie 2017, zi în care 'piraţii' sunt încolţiţi. Aseară au fost proteste în toată ţara şi în Diaspora, proteste împotriva 'piraţilor' de la putere, piraţi care se dovedesc a fi organizaţi întocmai.

Avem al treilea om în stat şi preşedintele fostului PCR, urmărit penal de DNA pentru frauda cu fonduri UE, constituire de grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi astea toate la solicitarea Oficiul Antifraudă al UE. O grupare mică din PSD a fost alături de Daddy la DNA, deci este cam gata cu infractorul şef!

Leul este în cădere liberă şi Tăriceanu ne "anunţă" că este un atac, căci niciodată nu sunt de vină măsurile luate de ei. Olguţa mută responsabilitatea asupra angajatorilor, cu toate că decizia lor este fără logică pentru popor. Piraţii sunt gata să debarce, şi noi îi vom ajuta să meargă acolo unde le este locul", transmite protestatarul.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne