Ziua 296. "Dragnea pierde uşor puterea, e de aşteptat ca acum să rişte tot. Sper că vom scăpa de aceşti hoţi"

Ţara trece printr-o criză profundă de când a câştigat alegerile parlamentare un partid plin de oameni cu probleme în justiţie, au tras un semnal de alarmă "rezistenţii" din Piaţa Victoriei, care îi cheamă pe români în stradă pentru a pune capăt derapajelor.
Protest
Protest (Epoch Times)

Justiţia în România este în pericol câtă vreme în fruntea ţării sunt politicieni corupţi care ar face orice pentru a-şi păstra privilegiile şi libertatea, au atras atenţia, miercuri, protestatarii #rezist, reveniţi în Piaţa Victoriei pentru a 296-a seară consecutiv.

Potrivit protestatarilor, de când cu corupţii în fruntea ţării, românii au ajuns să trăiască realităţi paralele, mulţi oameni fiind captivi nu doar partidului stat ci şi realităţii false create de acesta prin intermediul unei părţi din mass-media. Dincolo însă de perdeaua de iluzie creată de politicieni, din ce în ce mai mulţi români au început să se trezească, iau atitudine şi sfârşitul acestei epoci a corupţiei şi minciunii nu poate fi decât aproape.

"Trăim o criză profundă de când a câştigat alegerile acest partid plin de oameni cu probleme cu Justiţia. Ţelul lor este de a acapara şi de a controla tot. Aceşti politicieni care au interese comune şi care se aliază în cel mai urât mod posibil sunt susţinuţi în demersurile lor şi de anumite televiziuni şi jurnalişti. Astfel, am ajuns să trăim realităţi diferite. Este penibil ceea ce se întâmplă. Penibil pentru o ţară membră a Uniunii Europene. Sper şi am încredere în Justiţie şi în poporul român că vom scăpa de aceşti hoţi!

Începe să se vadă luminiţa speranţei: încă de la începutul anului românii au înţeles să reacţioneze la aceste derapaje, justiţia încă funcţionează, Dragnea pierde uşor puterea... Este de aşteptat ca acum să rişte tot. Dar nu văd să mai aibă scăpare decât dacă Iordache ar desfiinţa termenul de abuz în serviciu, ceea ce ar isca o revoluţie cu toate implicaţiile ei. S-a umplut paharul şi nu văd cum ar reacţiona altfel oamenii corecţi ai României! Vreau să mă bucur de normalitate!", transmite o protestatară.

La rândul său, un tânăr le-a cerut demisia premierului Mihai Tudose, liderului PSD Liviu Dragnea şi colegului său de alianţă de la ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

"Astăzi au început dezbaterile în Parlament pentru Legile Justiţiei, dezbateri care sunt inutile atâta timp cât "Altă Întrebare" [referire la Florin Iordache - n.r.] şi slugile din PSD sunt acolo doar pentru a ridica mâna, fără a dezbate. Al doilea om în stat ne anunţă că moţiunea de cenzură nu este nici măcar pentru "publicitate", atâta timp cât ei sunt la putere. Îi transmitem acestui individ să plece în lumea lui paralelă şi o să vadă mâine ce înseamnă poporul. Mâine este anunţat protest pe roţi, protest care precede evenimentul de duminică, eveniment la care vor participa şi sindicatele, nu numai societatea civilă. Doar atât avem să le transmitem lui Tudose, Dragnea şi Tăriceanu - Demisia", a declarat protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne