Pop se luptă cu "Statul paralel": Eu rezist oricât insistă ei să mă determine să nu rezist. Nu voi ceda!

Ministrul PSD al Educaţiei, Liviu Pop, "speră" ca instituţia pe care o conduce să nu se transforme "într-un serviciu al Direcţiei Naţionale Anticorupţie".
Liviu Pop
Liviu Pop (Facebook)

Aşa-zisul "stat paralel" este format din acei oameni care cheamă la audieri anumiţi angajaţi ai Ministerului Educaţiei şi încearcă să afle de la ei informaţii despre alţi colegi de-ai lor, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, ministrul Liviu Pop.

"Sunt acei oameni care nu au curajul să vină în faţă să spună ce gânduri meschine au şi folosesc alţi oameni. Acei oameni care cheamă la audieri anumiţi angajaţi ai ministerului şi încearcă să afle de la ei informaţii despre alţi oameni ai ministerului. Şi mă opresc aici (...) Nu am găsit la Iaşi aceşti oameni şi sper să nu-i găsesc la Iaşi. Sunt unii pe la Bucureşti şi alţii pe la Târgu Mureş", a afirmat Pop, citat de Agerpres.

Ministrul Educaţiei a subliniat că nu va ceda în faţa reprezentanţilor "statului paralel".

"Eu rezist oricât insistă ei să mă determine să nu rezist. Şi nu voi ceda. În momentul în care lucrurile se vor precipita, voi ieşi cu declaraţii. Până atunci îi las să se agite în zona lor, a statului paralel. Şi sper să nu transforme Ministerul Educaţiei într-un serviciu al Direcţiei Naţionale Anticorupţie", a precizat Pop.