Ziua 256. "Ne 'pricopsim' cu o remaniere, dar avem alte marionete conduse de Daddy"

Coaliţia PSD-ALDE nu a făcut altceva decât să îndatoreze România, asta în timp ce se asigură că, până la finele lui 2017, justiţia este aservită, pentru ca ei să legalizeze hoţia, acuză protestatarii, reveniţi lângă Guvern, lansând un nou apel la mobilizare.
Protest
Protest (Epoch Times)

Indiferent de remanierile ce au loc - remanieri în urma cărora la butoane vor veni noi "pioni din pepiniera de hoţi" - prioritatea celor de la putere nu s-a schimbat, rămâne aceeaşi: "subjugarea Justiţiei", acuză protestatarii rezist, reveniţi pentru a 256-a seară consecutiv în Piaţa Victoriei.

Protest
Protest (Epoch Times)

Potrivit protestatarilor, dacă cetăţenii vor să nu aibă parte de o legalizare a hoţiei - exact ce s-a încercat prin OUG 13 şi se tot continuă de atunci - ar fi timpul să iasă din nou în stradă şi să li se alăture.

"Asistăm la o piesă de teatru ieftină, aşa cum au fost ''educaţi'' românii în ultimii 27 de ani. Ne ''pricopsim'' cu o remaniere, dar avem alte marionete conduse de Daddy şi "duamnele" sale. Tudose a fost doar actor principal pentru câteva zile, dar datele de astăzi arată că Daddy este la butoane! Aş aştepta o mutare a domnului preşedinte vis a vis de aceşti pioni din Pepiniera de Hoţi, pepinieră din zona "duamnei" Shhaideh şi nu numai. Mesajul hoţilor din Parlament este clar: subjugăm Justiţia fie că vreţi sau nu. Se pare că nu mai aşteaptă nimeni după Tudorel şi vor să schimbe ''legislativ'' legile Justitiţiei.

Oameni buni! Această Coaliţie nu a făcut altceva decât să ne îndatoreze, să se asigure că vor legaliza hoţia până la finele lui 2017 şi asta dacă noi nu reacţionăm. Voi ce faceţi duminică?", declară un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

O altă protestatară îşi exprimă indignarea faţă de faptul că jandarmii au încercat să-i intimideze cu amenzi şi atrage atenţia că unul dintre colegii lor este de 4 zile în greva foamei, în semn de protest faţă de aceste abuzuri.

"Dragnea i-a poruncit secretarei Carmen Dan să asmută jandarmii pe protestatarii din Piaţa Victoriei şi să-i amendeze abuziv. Un băiat este de patru zile în greva foamei în Piaţa Victoriei din cauza abuzurilor Jandarmeriei. Dragnea, infractorule, nu cedăm!", transmite protestatara.