Vlad Voiculescu: Ministrul Bodog a încurajat corupţia, nepotismul şi lipsa de profesionalism

Prestaţia pesedistului Florian Bodog în fruntea Ministerului Sănătăţii l-a lăsat pe tehnocratul Vlad Voiculescu cu un gust amar.
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, spera ca, "pentru binele tuturor", între miniştrii remaniaţi să se numere si succesorul său Florian Bodog.

"Pentru că în spatele unui aparent bun simţ mai rar întâlnit în partidul de unde vine... nu s-a văzut în 9 luni decât incapacitatea dânsului de a construi orice, incapacitatea de a continua măcar proiectele bune începute, incapacitatea şi lipsa de voinţă de a face o minimă curăţenie în sistem", a declarat Vlad Voiculescu.

Mai mult, tehnocratul susţine că ministrul Bodog a încurajat tarele principale ale sistemului: corupţia, nepotismul şi lipsa de profesionalism.

"Pentru că însuşi CV-ul dumnealui este rezultatul furtului şi minciunii (vezi lucrare de doctorat) şi pentru că bodogănelile la adresa tehnocraţilor nu vor ţine niciodată locul rezultatelor pe care ar trebui să le arate un ministru după 9 luni de mandat (mai mult decât media mandatelor miniştrilor sănătăţii din 1990 până astăzi)", a precizat Vlad Voiculescu.

Pe de altă parte, fostul ministrul nu îşi face "nicio iluzie" că cel care îi va urma (lui Dragnea, Bodog etc.) va fi mai breaz pentru că "acest partid a arătat ce poate".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne