Ziua 241: "Muncim cât putem de mult, plătim taxe, şi o haită de hiene corupte fură tot!"

Dragnea, Tăriceanu, Tudose, Toader, Pop pot să îşi facă partid în Siberia, unde sunt ei potriviţi, transmit protestatarii, indignaţi că au ajuns să muncească pentru ca politicienii să fure pe rupte după care să dea legi pentru a nu intra în puşcării.
Protest
Protest (Epoch Times)

Economia dă semne de colaps, educaţia la fel, în spitalele infestate cu bacterii se moare, Justiţia este sub atac, pe scurt, situaţia a devenit de netolerat iar românii ar trebui să iasă cu milionul în stradă şi să-i dea jos de la putere pe politicienii corupţi, incompetenţi şi hoţi, transmit protestatarii veniţi în Piaţa Victoriei, lângă Guvern, pentru a 241-a seară consecutiv.

Protestatarii reamintesc că cei care ne decid acum soarta nu în favoarea noastră ci a lor nu au fost votaţi să vină să fure ci să facă lucruri bune pentru popor. Însă aceştia au demonstrat că nu se gândesc decât la binele propriu, chiar dacă preţul este nenorocirea unei naţii, aşa că este timpul să plece. Sau să fie daţi jos.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Trebuie să ne trezim, români! Trebuie să mergem peste ei şi să le spunem că aşa nu mai merge! Nu putem să lăsăm penalii şi incompetenţii să decidă soarta noastră! Merităm cu totul altceva! Muncim fiecare cât putem de mult, plătim taxe, impozite, ne facem datoria faţă de ţară şi o haită de hiene corupte fură tot!

Economia dă semne de colaps, justiţia este încolţită, educaţia este făcută ferfeniţă. Ne mor bătrânii şi copiii prin spitale, prin şcoli. Ce mai aşteptăm, hai să îi măturăm de la putere! În democraţie este inacceptabil ca aceşti penali să distrugă ţara asta a noastră şi noi să nu facem nimic. Să mergem peste ei şi să le spunem că nu îi mai vrem. Să mergem peste ei un milion şi să le spunem că nu sunt potriviţi pentru România! Să ne lase, să plece, să se ducă în puşcării unde le este locul!

Îi vedem şi nu le mai tolerăm comportamentul ăsta de proşti cu putere. Nu au fost votaţi pentru asta, nu au ce căuta în fruntea ţării. Dragnea, Tăriceanu, Tudose, Toader, Pop pot să îşi facă partid în Siberia, acolo sunt ei potriviţi. Să lase România în pace şi să meargă unde le este locul. Suntem sătui de penali şi corupţi de 27 de ani. Ne unim şi îi trimitem unde le este locul", transmite protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, un alt protestatar remarcă şi el că atacul asupra Justiţiei este din ce în ce mai virulent şi îi numeşte trădători de ţară pe Dragnea, Tăriceanu, Tudorel, Tudose şi Dorneanu.

"De câteva zile, atacul asupra Justiţiei este mai virulent decât a fost OUG13. Este declarat, pe faţă, de către penali, penali care ocupă două dintre primele trei poziţii ale statului. Dar au uitat ceva!

Au uitat că există un preşedinte şi, cel mai important, că există societate civilă. Dacă în iarnă am ieşit 300.000 în Bucureşti, doar pentru OUG13, alimentată ce-i drept şi de OUG9 şi alte câteva mizerii pe care le-au făcut, acum vom fi mult mai mulţi.

Preşedintele României a acţionat ca un Preşedinte, iar faptul că societatea civilă este implicată activ, înseamnă că avem viitor!

Îi solicit pe această cale, mincinosului aflat în fruntea Senatului să se abţină în a mai ataca societatea civilă că o să zboare de acolo înaintea prietenului penal Dragnea.

Noi am fost, şi vom fi paşnici, dar s-ar putea să nu mai avem răbdare, mai ales cu indolenţi, urmăriţi penal!

Noi, rezistenţii, suntem pregătiţi să ieşim, aşa că depinde doar de cei cinci trădători de ţară, Dragnea, Tăriceanu, Tudorel, Tudose şi Dorneanu!", declară protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne