Ziua 236. „Nu vreau să mai am miniştri hoţi, cercetaţi penal, analfabeţi şi idioţi!”

Culmea ridicolului într-o ţară normală, politicienii noştri, în loc să servească binelui ţării, fac cozi la DNA. Ori, românii merită politicieni corecţi, decenţi şi buni profesionişti, atrag atenţia protestatarii, lansând un nou apel la mobilizare.
Protest
Protest (Epoch Times)

Protestatarii #rezist au revenit pentru a 236-a seară consecutiv de la momentul "noapteacahoţii", pentru a-şi cere, din nou, dreptul de a trăi într-o ţară curată, o ţară în care cei votaţi pentru a servi poporul nu se întorc împotriva celor ce i-au ales, jefuindu-i şi îndatorându-i.

Indignaţi că avem pe cele mai înalte posturi din stat politicieni cu dosare penale grele sau chiar condamnaţi penal, protestatarii le reamintesc celor de acasă că ar fi timpul să iasă din amorţeală şi să-şi ceară dreptul la o viaţă normală.

„Ieri am avut iar coadă la DNA, coadă formată din oameni politici, oameni aleşi ca să administreze banii noştri şi care ar trebui să ne asigure nouă şi copiilor noştri, o viaţă mai bună!

Zici că suntem un popor de "proşti", dar refuz cu desăvârşire să cred asta, văzând oameni care sunt solidari, care reacţionează la abuzuri, care nu mai accepta să fie furaţi! Şi da, suntem un popor de oameni frumoşi şi inteligenţi, dar o parte dintre noi suntem neinformaţi/dezinformaţi/needucaţi.

Protest
Protest (Epoch Times)

Astăzi este Marşul pentru "Un Oraş pentru Oameni " în Capitală şi nu numai! De peste şapte luni avem protest pentru o ţară normală, cu Justiţie independentă, cu politicieni corecţi şi demni, cu cetăţeni care-şi cunosc drepturile, dar şi obligaţiile, cu hoţi în închisoare! Asta vrem, şi asta vreţi şi voi!

Vă aşteptăm în număr cât mai mare să avem o ţară pentru noi, nu pentru ei! Nu vreau să mai am miniştri hoţi, cercetaţi penal, analfabeţi şi idioţi! Nu mai vreau ca omul care a promis când a candidat, care a jurat când a fost investit să fure!”, transmite un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

O altă protestatară comentează recentele întorsături din dosarul Belina, mai exact faptul că Shhaideh şi Plumb sunt suspecte, ceea ce poate însemna că pentru Liviu Dragnea se apropie "funia de par" şi reaminteşte că ţinta nu este Dragnea, aşa cum afirma recent Olguţa Vasilescu, ci fărădelegile făcute de acesta şi camarila sa. Iar astfel de fărădelegi trebuie să înceteze pentru totdeauna.

„Vreau să asist la "agonia" lui Dragnea&Co de aici, din Piaţa Victoriei, alături de prietenii pe care i-am cunoscut la proteste. Ar fi o nouă victorie a noastră, dar nu suficientă. Ţinta noastră nu a fost şi nu este Dragnea ca persoană, ci fărădelegile făcute de acesta cu sprijinul slugilor din Guvern, Parlament, CCR şi alte instituţii publice din '90 până în prezent. Abia acum trebuie să fim cu ochii pe ei mai abitir decât oricând pentru că lupta va fi pe viaţă şi pe moarte. Sunt dispuşi să facă orice pentru a-şi apăra libertatea şi averile fabuloase făcute abuziv. De aceea suntem aici zi de zi, indiferent de vreme, ca să-i oprim pentru totdeauna”, spune protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne