Ziua 235."Române, tu, copilul şi nepoţii tăi veţi plăti împrumuturile şi furturile politicienilor care te-au îngenuncheat!"

Împrumuturile prin care PSD îşi cumpără electoratul şi furturile parlamentarilor şi guvernanţilor vor fi plătite inclusiv de generaţiile viitoare, avertizează protestatarii din Piaţa Victoriei, lansând un nou apel la mobilizare.
Protest
Protest (Epoch Times)

Indignaţi de politica dusă de Liviu Dragnea şi PSD, protestatarii #rezist au revenit, pentru a 235-a seara consecutiv, lângă Guvern, loc unde, de la adoptarea OUG 13, se protestează, practic, non-stop.

Revoltaţi că PSD încearcă să încalece justiţia pentru ca o clică de corupţi să poată fura în voie, oamenii le reamintesc celor de acasă că ceea se se întâmplă acum îi va costa şi pe ei şi pe copiii şi nepoţii lor şi lansează, din nou, un apel la trezire şi mobilizare:

"Române, tu, copilul şi nepoţii tăi veţi plăti împrumuturile şi furturile parlamentarilor şi guvernanţilor care te-au îngenuncheat! Simpatizanţi PSD, ce a făcut acest partid pentru voi anul acesta? V-a mituit să-l votaţi că să-şi scoată aliaţii din puşcărie! Români, nu staţi să vă încalece PSD-ul, România nu e ţara lor! Ieşiţi în stradă!", transmite o protestatară.

Protest
Protest (Epoch Times)

Un alt protestatar remarcă faptul că Dragnea acţionează "ca un mecanism", fără să empatizeze cu nimeni, în direcţia satisfacerii propriului interes, chiar dacă acesta e sinonim cu sacrificarea românilor şi chiar a propriului partid şi a prietenilor. Liderul PSD ar trebui însă să priceapă că România are un viitor democratic, bazat pe valori reale, morale.

"Dacă Dragnea ar realiza numai pentru un moment ce monstruozităţi face, ar fi primul care ar da cu pietre în el. Dacă Dragnea ar înţelege că vorbeşte despre români şi România în timp ce este cu mâna în buzunarele tuturor, că fură viitorul tuturor inclusiv al propriilor copii ar renunţa să se mai numească tată.

Dacă Dragnea ar înţelege că îngroapă propriul partid cu tot cu oamenii care îl susţin acolo ar renunţa să mai vorbească în faţa cuiva vreodată. Dacă Dragnea ar conştientiza că omoară oameni prin spitale, pe stradă, prin şcoli ar fi sugrumat de propria conştiinţă. Dacă Dragnea ar avea moralitate ar merge singur la puşcărie pe viaţă. Dacă Dragnea s-ar transforma peste noapte în om, eu unul aş putea să îl iert.

Neomul Dragnea, orbul, chiorul, surdul Dragnea acţionează ca un mecanism, fără să empatizeze cu nimeni. Este lipsit de capabilitatea de a relaţiona cu cineva. Vede doar interesul lui, îşi canibalizează propriii prieteni, propriii subalterni, propriii cetăţeni. Odată ce a pus mâna pe putere, este incapabil să înţeleagă că rolul lui este cu totul altul decât ce are el în cap.

Vrea să ducă poporul ăsta spre sărăcia lucie din Rusia, spre totalitarismul de acolo. Nu vrea să priceapă că România are un viitor vestic, democratic, bazat pe valori reale, morale", spune protestatarul.