Ziua 203: "Refuz să capitulez în faţa acestor borfaşi care jefuiesc ţara şi terfelesc valorile naţionale!"

Este de neconceput ca oamenii din punctele cheie ale României să fie nişte condamnaţi penal, să aibă probleme cu justiţia şi să dea dovadă de atât de multă mârşăvie şi aroganţă, transmit protestatarii #rezist.
Protest
Protest (Epoch Times)

România este o ţară extraordinară, cu un popor frumos iar oamenii ar trebui să lupte pentru ca această naţie să nu fie condusă de corupţi, susţin protestatarii #rezist, reveniţi pentru a 203-a seară consecutiv în Piaţa Victoriei, epicentrul protestelor declanşate astă-iarnă de adoptarea OUG 13.

Indignaţi că România este "condusă de borfaşi care jefuiesc ţara", oamenii care, reamintim, au scandat de atâtea ori "Nu vrem să fim o naţie de hoţi", susţin că nu vor să fie complici la distrugerea ţării şi le transmit celor de acasă să se trezească şi să se gândească la viitorul copiilor lor. Şi, până la urmă, inclusiv la binele propriu, căci PSD va lua cu 10 mâini ce a dat cu una.

Protest
Protest (Epoch Times)

"După mai mult de 200 de zile de protest continuu în faţa Guvernului, nu mi-am pierdut speranţa şi rezist pentru a-i da României încă o şansă. Refuz să capitulez în faţa acestor borfaşi care jefuiesc ţara şi terfelesc valorile naţionale şi general umane. Refuz să fiu complice la distrugerea sistematică a ţării.

Deşi mă frustrează să văd că românii nu reacţionează la abuzurile puterii, conştiinţa îmi spune că fac ce trebuie, că fiecare este responsabil pentru faptele sale, indiferent de reacţiile celorlalţi.

Sper totuşi că scumpirile anunţate pentru toamnă să trezească poporul acesta, dacă iminenţa dictaturii şi chestiunile principiale nu-i mai mişcă... Până atunci, rezist pentru a-mi apăra credinţa în Bine şi mă bucur că nu sunt singură", declară o protestatară.

La rândul său, o altă participantă la protest îşi exprimă şi ea speranţa că românii vor conştientiza prăpastia în care am fost aduşi şi le transmite oamenilor că este de neconceput să ajungem să fim conduşi de condamnaţi penal.

"Protestez pentru că sper în abolirea corupţiei din România. Odată cu Ordonanţa 13, am început să conştientizez tot mai mult câte acţiuni împotriva statului de drept fac aceşti politicieni. Ştiam că PSD-ul este un partid cu măsuri populiste, care avea ca scop câştigarea alegerilor şi numirea în puncte cheie a oamenilor fideli gândirii lor.

Însă, de la acest punct până la ordonanţe, furt, manipulare grosolană este un pas important. Până la urmă, chiar şi creşterile salariale ale bugetarilor şi a pensiilor tot un act de corupţie reprezintă. Ei îşi imaginează că această manipulare va funcţiona la nesfârşit.

Protest
Protest (Epoch Times)

Da, poporul acesta a suferit mult pe vremea comunismului şi încă există influenţe. Probabil de aici provine şi uşurinţa denaturării adevărului din partea politicienilor şi "cumpărarea" voturilor în această manieră simplă.

Ieşirea din această stare o văd în partidele din opoziţie, care ar trebui să vină cu un program valabil pentru cei care nu ies la vot din anumite motive. O altă direcţie ar fi conştientizarea prăpastiei în care ne aflăm de către toţi românii. Pe mine m-a schimbat foarte mult acest protest şi pot spune că fac tot ce îmi stă în putinţă la nivelul meu să îmi apăr drepturile, să apăr democraţia.

Este de neconceput ca oamenii din punctele cheie ale României să fie nişte condamnaţi penal, să aibă asemenea probleme cu justiţia şi să dea dovadă de atât de multă mârşăvie şi aroganţă.

Suntem un popor frumos, avem o ţară extraordinară şi îmi doresc ca fiecare dintre noi să lupte pentru viitorul ei luminos. Un mesaj pentru cei care spun că pe primul loc sunt copiii lor: vă rog să vă gândiţi la copiii voştri şi nu la cei 100 de lei pe care îi dă PSD-ul cu o mână şi îi ia înzecit cu altă mâna!", declară protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne