Ziua 150: "Hienele astea nu mai au nicio limită, acum ne fură ziua în amiaza mare!"

Ce se întâmplă acum este mai rău decât OUG 13, transmit protestatarii, indignaţi că actuala putere pare a nu mai avea nicio limită nici în materie de mutilat legislaţia anticorupţie, nici în materie de furt.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Au trecut 150 de zile de la adoptarea OUG 13 şi, de atunci, în loc ca lucrurile să se schimbe în bine merg tot mai rău. După ce au dat jos un guvern al cărui premier nu mai corespundea din punct de vedere al obedienţei şi şi-au aservit instituţiile statului, acum, mai nou, PSD vine cu un nou program de guvernare care va arunca ţara în haos, acuză protestatarii rezist reveniţi şi în această seară - la fel ca în fiecare seară - lângă Guvern.

Coaliţia la Putere a făcut saltul de la "noaptea ca hoţii" la "ziua ca hoţii" şi fură ziua în amiaza mare, drept dovadă anunţul viitorului ministru de Finanţe referitor la dispariţia Pilonului II de pensii. Ori, în asemenea circumstanţe, cei cărora le pasă de soarta ţării trebuie să iasă în stradă, până când România va fi repusă pe o traiectorie corectă, susţine o protestatară.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

"Astăzi împlinim 150 de zile de când ieşim în stradă şi astăzi ni se oferă priveliştea dezolantă a unui nou guvern de incompetenţi, cu mulţi dintre miniştrii din vechiul guvern, guvernul numit şi "cel mai prost din istorie". Ei bine, va fi detronat cu succes de la această categorie de noul guvern care va fi condus de ministrul cu cele mai slabe performanţe din guvernul anterior. Astăzi am aflat că PSD-ul nu se mulţumeşte cu cele 6 luni de guvernare dezastruoasă şi vine cu un nou program care va arunca cu siguranţă ţara în haos.

Pentru că abia acum au realizat că nu au bani pentru realizările lor măreţe, se gândesc să cvasi-naţionalizeze pensiile private. Ne amintim că acum două luni când Fondul de pensii NN a atras atenţia asupra acestui pericol s-a iscat un ditamai scandalul, NN fiind amendată cu o sumă uriaşă. Şi acum asistăm neputincioşi la furtul banilor noştri direct de sub nasul nostru. Cum să stau în casă când revolta mea este la nivelul celei din 31 Ianuarie?

Hienele astea nu mai au nicio limită, acum nu ne mai fură noaptea ca hoţii, ci ziua în amiaza mare în văzul tuturor celor care încă stau cuminţi în case. Eu una nu pot sta în casă şi voi fi în stradă până când vom repune ţara pe traiectorie corectă, dar asta depinde în acest moment numai de noi, de societatea civilă. Trebuie să le arătăm încă o dată că suntem o forţă reală şi că au reuşit iar să ne trezească şi să ne unească", transmite o protestatară rezist.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

O altă participantă la protest reaminteşte şi ea că cei din stradă sunt singura opoziţie reală la ceea ce se întâmplă şi avertizează că ceea ce se întâmplă este mai grav decât adoptarea OUG 13.

"Merg în continuare la protest pentru că sunt conştientă că noi, cei care suntem în stradă de 149 de zile, suntem singura opoziţie la tot ce se întâmplă. Cu ajutorul CCR, penalii care ne conduc au desfiinţat conflictele de interese făcând ANI o instituţie fără obiectul muncii iar DNA-UL urmează să fie tras pe dreapta tot prin CCR- sluga PSD. Ce se întâmplă acum este cu mult mai grav decât OUG 13!", susţine protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne