"Afară cu securiştii din politică!" - Protest în Piaţa Universităţii după nominalizarea lui Tudose

Nu mai vrem securişti în politică! Nu mai vrem securişti în administraţia publică! Nu mai vrem securişti în presă, afaceri, sindicate şi universităţi, transmit organizatorii evenimentului.
Loredana Diacu
27.06.2017

alte articole

Protest (Epoch Times)
Loredana Diacu
27.06.2017

În Piaţa Universităţii se anunţă un protest declanşat de nominalizarea lui Mihai Tudose pentru postul de premier. Promovat pe Facebook de comunităţile "Corupţia Ucide" şi "Neam trezit", protestul este programat să înceapă la ora 19.00.

"Prin nominalizarea lui Mihai Tudose, trăim încă un episod al infiltrării la cel mai înalt nivel politic a ofiţerilor şi colaboratorilor serviciilor secrete.

Ajunge!

Guvernarea este a cetăţenilor, a societăţii civile, a partidelor politice, a instituţiilor democratice şi nu a serviciilor secrete care se lupta pentru putere şi resurse

Nu mai vrem securişti în politică! Nu mai vrem securişti în administraţia publică! Nu mai vrem securişti în presă, afaceri, sindicate şi universităţi! Vrem o politică liberă, curată şi decisă democratic. Vrem transparenţă şi integritate!

Nu este un protest pentru un partid sau altul, pentru putere sau opoziţie, ci pentru un principiu: Afară cu securiştii din politică!", scriu, pe Facebook, organizatorii evenimentului.

Reamintim că potrivit presei, Mihai Tudose, titular al unui doctorat obţinut la Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul" (şi care ar fi în bună parte plagiat, conform Centrului Român pentru Jurnalism de Investigaţie) este suspectat de legături cu serviciile.

"Decizia lui Liviu Dragnea de a opta pentru Mihai Tudose a fost surprinzătoare chiar şi pentru unii colegi de partid, în condiţiile în care liderul PSD a pledat insistent pentru „separarea apelor între servicii secrete şi partid“, în timp ce Mihai Tudose este bănuit de strânse legături cu SRI, suspiciuni alimentate de faptul că are studii la Academia Naţională de Informaţii", scria ieri Adevărul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor