Vlad Voiculescu: Trebuie să vedeţi asta! "Mândra Coaliţie", oprită de un tânăr deputat din Opoziţie

Un tânăr deputat USR a reuşit să oprească coaliţia PSD-ALDE care încerca să introducă practic un impozit forfetar pe muncă, a remarcat fostul ministru Vlad Voiculescu, bucuros că în Parlament mai sunt şi "oameni fără alte interese, oameni cu şcoală şi cu capul pe umeri".
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Mândra coaliţie PSD-ALDE care s-a lăudat în campania electorală pentru parlamentare că nu va mări nicio taxă sau impozit, tocmai a încercat să o facă, întroducând practic un impozit forfetar pe muncă, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"O idee la fel de neinspirată precum impozitul forfetar pentru companii al Guvernului Boc care - dacă vă mai aduceţi aminte - a dus la închiderea câtorva mii de companii mici. De data asta însă, măsura i-ar fi afectat exact pe aceia care au cel mai puţin! Este prima dată când un amendament introdus de PSD, susţinut de Ministerul Finanţelor condus de acelaşi PSD... este respins de acelaşi PSD în Comisia de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor. Îi datorăm acest lucru lui Claudiu Năsui [deputat USR - n.r.]. Ascultaţi modul clar, calm şi hotărât în care a argumentat [în materialul video - n.r.]", a declarat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii se întreabă, retoric, cum ar putea arăta lucrurile dacă am avea în fiecare domeniu câte unul ca el.

"Sunt câţiva oameni dintre noi în Parlament. Oameni fără alte interese, oameni cu şcoală şi cu capul pe umeri. Puţini, mult prea puţini, dar sunt. Claudiu Năsui este primul pe lista mea: un tânăr cu şcoală la Paris (Dauphine) şi la Milano (Bocconi), cu experienţă mai mult decât relevantă în sectorul financiar privat, cu iniţiative proprii absolut geniale în sectorul non-profit (este creatorul primului instrument de transparenţă bugetară din afara Guvernului (www.openbudget.ro) şi apoi cu o contribuţie semnificativă la cel mai important exerciţiu de transparenţă bugetară al Guvernului Dacian Cioloş: www.transparenta-bugetara.ro)", a precizat Vlad Voiculescu.

Mai mult, Claudiu Năsui este, potrivit tehnocratului, probabil primul - sau în orice caz printre foarte puţinii - angajaţi al Ministerului Finanţelor Publice deţinător al unui CFA.

"Ce-ar mai fi de spus este că da... din fericire se pare că bunul simţ nu a murit cu totul nici la PSD... mai ales în vremurile astea când unii îndrăznesc să mai gândească şi cu capul lor, nu numai cu programul de guvernare", a adăugat Vlad Voiculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne