Carmen Dan: Grindeanu nu mai funcţionează normal. E doar o păpuşă cu cheiţă

Considerată una dintre persoanele fidele lui Liviu Dragnea, Carmen Dan a diseminat şi ea la România TV "teoria" lansată de liderul PSD, conform căreia Grindeanu nu mă e el însuşi ci doar o marionetă a cuiva.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan. (Epoch Times România)

Sorin Grindeanu este "doar o păpuşă a cărei cheiţă se întoarce ritmic şi periodic", o păpuşă în spatele căreia sunt Victor Ponta, "cel care se vrea adevăratul premier", şi "alţi câţiva sforari" a declarat sâmbătă, Carmen Dan, realtează Hotnews.

Potrivit sursei citate, care preia News.ro, Carmen Dan a susţinut, la România TV, că atunci când a fost votat de Comitetul Executiv al PSD pentru a fi premier, Grindeanu era alt om, în timp ce acum "are o problemă care ţine de dereglarea unor mecanisme care ar trebui să îl ajute să funcţioneze normal".

"Nu mai funcţionează normal. E doar o păpuşă a cărei cheiţă se întoarce ritmic şi periodic. Cred că cel care se vrea adevăratul premier este domnul Victor Ponta şi cred că mai sunt nişte sforari. (...) Este foarte hotărât să conducă un guvern alcătuit din propria lui persoană şi un tânăr exuberant, domnul Jianu", a declarat Dan.

În opinia ministrului (cel puţin în cea susţinută public), avem de-a face cu un plan dinainte făcut.

"Acum vedem că domnul Ponta stă în locul lui Sorin Grindeanu la conferinţele de presă de la Guvern, domnul Ponta îşi asumă tot ce urmează de aici încolo, el speră să facă jocurile politice, în timp ce domnul Grindeanu stă cuminte şi citeşte următoarea etapă din planul dinainte stabilit", a declarat Dan.

Cât despre faptul că Grideanu i-a trimis lui Iohannis demisia ei şi a lui Sevil Shhaideh (o altă devotată a lui Dragnea), Dan a spus că, cel mai probabil, ele reprezentau un obstacol pentru Sorin Grindeanu.

Carmen Dan a ţinut să critice şi faptul că Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, că, la solicitarea premierului Sorin Grindeanu, a luat legătura cu ea şi că ministrul l-a informat despre efectele precipitaţiilor din această perioadă.

"A vrut să arate că e un om corect, dar nu va aşteptaţi să mă bucur ca o fetiţă că m-a lăudat Victor Ponta. Am făcut azi ce era în responsabilitatea ministrului de Interne. Oarecum, m-a surprins telefonul, că nu era până acum o obişnuinţă a secretarului general. Nu spun ca şi-a depăşit atribuţiile, dar putea să sune şi consilierul pe situaţii de urgenţă", a declarat Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne