Virusul Wuhan. Noua secţie de terapie intensivă de la San Raffaele, Milano, este gata. Construită în 8 zile [video]

Noua secţie poate primi pacienţii grav afectaţi de virusul Partidului Comunist Chinez
Terapie intensivă, spitalul San Raffaele din Milano
Terapie intensivă, spitalul San Raffaele din Milano (screenshot tramite video Youtube)

Luni, 23 martie, noua secţie de terapie intensivă a Spitalului "San Raffaele" din Milano, Italia, a fost deschisă oficial, fiind construită de la zero în doar opt zile, în contextul situaţiei de urgenţă provocate de virusul Partidului Comunist Chinez.

"Construcţia - se arată într-o notă a spitalului IRCCS "San Raffaele" - a fost finanţată în totalitate din donaţiile primite şi fondurile stânse prin campania lansată de Ferragnez pe gofundme.com. Mulţumim din nou lui Fedez şi Chiara Ferragni şi celor 200 de mii de donatori din Italia şi din străinătate. Mulţumim şi celor care au lucrat neobosit pentru a transforma speranţa în realitate".

"În următoarele săptămâni va fi terminată, de asemenea, încă o secţie, care va pune la dispoziţie paturi suplimentare pentru terapie intensivă”, concluzionează conducerea Spitalului "San Raffaele", care a postat un videoclip al lucrărilor, în timelapse, pe reţelele de socializare.

Notă: Epoch Times foloseşte termenul „virusul Partidului Comunist Chinez” pentru a face referire la noul coronavirus COVID-19, deoarece modul în care PCC a ales să muşamalizeze şi să gestioneze informaţiile despre acest virus a permis răspândirea lui în toată China, iar mai apoi în toată lumea, conducând la o pandemie globală.