Vanghelie: Suspendările lui Băsescu, greşeli ale PSD. Oamenii ne-au sancţionat

Andrei Pricopie
21.09.2014

alte articole

Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5 (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
21.09.2014

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, că, în opinia lui, suspendările preşedintelui Traian Băsescu au fost nişte greşeli ale PSD pe care oamenii le-a sancţionat şi acest scenariu nu ar mai trebui repetat.

"Nu cred că Traian Băsescu mai trebuie suspendat, nu cred că mai trebuie să vorbim despre aceste lucruri, am făcut şi multe greşeli, cred că şi noi am greşit, poate de aceea am şi stat atât de mult în opoziţie. Trebuie să terminăm cu discuţiile despre suspendare şi să ne organizăm. PSD nu trebuie să mai repete greşeli ca suspendările lui Traian Băsescu, cred că au fost nişte greşeli şi oamenii ne-au sancţionat. De aceea, cred că nici nu mai trebuie să discutăm aceste lucruri, când mai sunt două luni. Îi punem pe români pur si simplu să se ducă la vot degeaba", a precizat Marian Vanghelie, citat de Digi 24.

Marian Vanghelie a mai declarat că, deşi au existat "momente de supărare" în trecut, premierul Victor Ponta s-a maturizat, a devenit un adevărat lider de stânga şi îl va susţine pe acesta în lupta pentru Cotroceni.

"Am fost supărat, dar nu pe partid, am avut momentele mele de supărare, dar în momente de bătălie, acestea trebuie să se oprească, câştigăm, după care ne rezolvăm problemele. Sunt împăcat cu mine, nu cu Victor Ponta şi dacă mi-am propus să câştigăm, trebuie să-l ajutăm pe Victor Ponta să câştige", a explicat Vanghelie.

Marian Vanghelie a fost foarte supărat, până nu demult, pentru faptul că, odată cu ruperea USL, a pierdut controlul Consiliului General al Capitalei (CGMB). Supărările editului au dispărut însă ca prin farmec după ce Guvernul Ponta a dat ordonanţa traseismului politic.

Ca urmare a acestei ordonanţe, trei consilieri PDL au devenit "independenţi", trei de la PP-DD care votau cu opoziţia au fost excluşi, în locul lor fiind numite trei persoane apropiate social-democraţilor, iar Vanghelie a câştigat controlul asupra CGMB, for ce gestionează în 2014 un buget de cca. 1 miliard de euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor