Vanghelie povesteşte cum l-au săltat pe Adrian Sârbu din faţa lui

Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5
Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5 (Epoch Times România)

Procurorii din cadrul Parchetului Curţii Supreme l-au "săltat" luni seară pe fondatorul Pro TV-ului, Adrian Sârbu, chiar din faţa primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie. Edilul a povestit întâmplarea.

"Adrian Sîrbu a intrat în local şi eu eram la o masă. Nu ne văzuserăm de mult timp. Am dat mâna, el, săracul, nici nu avea chef să vorbească. Apoi a ieşit din local şi am văzut ce s-a întâmplat", a declarat Marian Vanghelie la TVR.

Adrian Sârbu a fost reţinut luni seară şi adus cu mandat la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul de evaziune fiscală de la Mediafax Group.

"Cazul Mediafax - Adrian Sârbu, fabricat la comanda lui Pontaghiţă şi a camarilei lor, are drept scop distrugerea Mediafax, Gândul, Ziarul Financiar, instituţii media pe care le-am construit în ultimii 25 de ani şi pe care le-am menţinut independente politic", a transmis acesta într-un comunicat.

Pentru a citi mai mult despre reţinerea lui Adrian Sârbu intraţi aici

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne