Un tânăr pretinde că a dobândit capacităţii paranormale după o lovitură la cap

Creier uman
Creier uman (youtube.com)

După ce Rob Ball, un tânăr de 23 de ani, a fost atacat violent în faţa unui club de noapte din Southend în 2009, a intrat în comă şi a rămas inconştient timp de două săptămâni. Speriată, familia lui se temea că băiatul nu îşi va mai reveni niciodată. Când totuşi s-a trezit, fostul promotor de cluburi de noapte a descoperit că are ceea ce păreau a fi puteri psihice, scrie Internaţional Bussines Times.

Rob a fost lovit în partea laterală a capului într-o parcare după o noapte petrecută în oraş. Lovitura i-a provocat o traumă gravă în partea stângă a creierului. Şi-a pierdut o mare parte din memorie şi a trebuit să înveţe din nou abilităţi de bază, cum ar fi mersul pe jos.

La scurt timp după ce a ieşit din comă, Rob a vorbit despre leziunea suferită: "Simt ca şi cum capul meu o să explodeze şi sunt convins că o să mor tot timpul acum, pentru că a avut un asemenea impact asupra vieţii mele. Am deja vu tot timpul. Nu ştiu dacă e ceva care are de-a face cu lovitura la cap, dar mă tot gândesc că îmi aduc aminte acest lucru dinainte şi cred că ceva este pe cale să meargă prost".

Cu toate acestea, la scurt timp după plecarea lui Ball din spital acesta a început să audă voci, care îi spuneau tot felul de lucruri despre alte persoane.

"În curând erau atât de clare încât le spuneam oamenilor ceea ce mi-a venit în cap despre ei - de multe ori străinilor pe stradă. Primeam mesaje care preziceau boli, dragoste şi moarte. Oamenii sunt şocaţi atunci când le pot spune detalii personale".

Băiatul, în vârstă acum de 27 de ani, spune că vrea acum să devină un medium profesionist.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură