Cine este Barack Obama? Noi descoperiri şocante despre originile preşedintelui american [video]

STÂNGA: liderul sectei indoneziene Subud, Muhammad Subuh Sumohadiwidjojo. DREAPTA: Barack Hussein Obama, a cărui mamă a fost adepta sectei
STÂNGA: liderul sectei indoneziene Subud, Muhammad Subuh Sumohadiwidjojo. DREAPTA: Barack Hussein Obama, a cărui mamă a fost adepta sectei (Epoch Times)

Material video în pagina originală a articolului pe Epoch Times România.

Misterul originii preşedintelui celei mai puternice ţări din lume se adânceşte şocant.

Într-un articol publicat acum cinci zile pe siteul American Thinker, Jason Kissner, profesor de criminologie la California State University în Fresno, reuşeşte să şocheze opinia publică cu noi dezvăluiri despre identitatea (sau lipsa acesteia) lui Barack Obama.

După cum se ştie, Barack Obama nu a reuşit nici până în prezent să producă un certificat de naştere plauzibil, prin care care să dovedească faptul că a fost născut pe pământ american – clauză obligatorie pentru funcţia de preşedinte al SUA.

În aprilie 2011, după multe insistenţe din partea publicului, Loretta Fuddy, la vremea respectivă nou-numită în funcţia de director al Departamentului Sănătăţii din Hawaii (statul unde se spune că s-ar fi născut Obama) a produs o copie după un certificat de naştere al lui Barack Obama, menită să dovedească că acesta ar fi fost născut în Hawaii.

Însă certificatul este un fals dovedit aici http://epochtimes-romania.com/news/moarte-suspecta-legata-de-certificatul-fals-de-nastere-al-lui-obama---209944). Mai ciudat, Loretta Fuddy a murit în decembrie 2013 într-un accident de avion extrem de suspect, după cum am arătat aici (http://epochtimes-romania.com/news/cea-mai-ghinionista-persoana-in-2013---209954).

Numirea ei pe postul de director a fost şi ea extrem de suspectă, survenind după ce Guvernatorul statului Hawaii, Neil Abercrombie, a fost înregistrat într-o conversaţie privată, afirmând stupefiat că a căutat certificatul fără să-l găsească.

Însă dezvăluirile făcute în articolul lui Kissner de săptămâna trecută sunt şi mai şocante.

Ancheta privind actele din tinereţea lui Obama a descoperit o cerere a mamei lui Obama, Stanley Ann Durham, din 1968, de prelungire a paşaportului său american (eliberat în 1965). Pe a doua pagină a formularului, apare numele unui copil “Barack Hussein Obama (Soebarkah)”.

Paşaportul cu pricina nu poate fi găsit, fiind declarat distrus. Printr-o coincidenţă, ambii părinţi ai lui Barack sunt şi ei morţi, presupusul tată biologic într-un accident de maşină în Kenya la 46 de ani, mama de cancer, la 52 de ani.

Pe aplicaţia de paşaport, numele lui Barack Obama (cu acest ciudat nume indonezian Soebarkah, care nu apare pe certificatul fals de naştere de exemplu) apare tăiat de mai multe ori.

O variantă ar fi că mama lui Obama, Ann Durham, a cerut scoaterea lui Barack Obama de pe paşaport, apoi s-a răzgândit. Varianta aceasta este ciudată - o mamă alege să-l scoată pe fiul ei în vârstă de numai 7 ani de pe paşaport, într-o ţară străină? Şi dacă este aşa, de ce s-a răzgândit?

A doua variantă, mai ciudată, este că Ann Durham a vrut să-l includă pe paşaport pe acest copil, Barack Hussein Obama „Soebarkah”. Întrebarea mai tulburătoare în acest caz ar fi – de ce nu era deja inclus, dacă era copilul ei?

Indiferent care ar fi fost cazul, ameţitoare este o altă corelare între mama lui Obama, Stanley Ann Durham, şi Loretta Fuddy, cea care a „fabricat” certificatul de naştere pentru Obama: amândouă erau membre ale sectei indoneziene Subud.

Despre Ann Durham referinţe despre acest lucru apar în biografia acesteia "A Singular Woman: The Untold Story of Barack Obama's Mother", de Janny Scott, care a beneficiat de o recenzie chiar din partea New York Times.

După moartea Lorettei Fuddy, secta Subud a postat pe situl organizaţiei articole care o comemorau pe Deliana Fuddy, care s-a dovedit aceeaşi persoană cu Loretta Fuddy (aparent secta are obiceiul de a da alte nume adepţilor ei). Da, chiar Loretta Fuddy care eliberase certificatul falsificat de naştere al lui Obama.

Sună şocant? De fapt este chiar mai ciudat. Cercetări ulterioare au descoperit că secta, cu 20 de mii de membri în 2001, avea o componentă în SUA, cu cartierul general la... Chicago, aţi ghicit, Chicago unde tânărul Barack Obama s-a afirmat ca politician. Cine credeţi că era director al organizaţiei Subud la Chicago? Aceeaşi Loretta Fuddy.

Misterul este chiar mai adânc. Anchetând legătura dintre preşedintele Obama, Subud, Loretta Fuddy şi mama preşedintelui, am găsit fotografii mai vechi ale liderului sectei Subud, Muhammad Subuh Sumohadiwidjojo, într-un film comemorativ.

Asemănarea cu Barack Hussein Obama este tulburătoare. (vezi foto, luat de pe o poză a lui Barack Obama de pe internet, alături de o poză a liderului sectei, dintr-un film comemorativ de pe youtube).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe